2021 BMW M4 Competition Coupe Türkiye’ye Geldi!

Alman otomobil devi BMW‘nin hızlı serisi M, yeni üyesine geçtiğimiz dönemde kavuşmuştu. Yeni 4 Serisi ile gelmesi beklenen hızlı versiyon M4, tasarım detayları ve teknik verileri ile pazara dikkat çekici bir giriş yapmıştı. 4 Serisi’nin hızlısı M4 Competiton Coupe şimdi Türkiye’de. 2021 BMW M4 Competition Coupe selefi gibi yine çok hırçın!

2021 BMW M4 Competition Coupe

2021 BMW M4 Competition Coupe 510 Beygirlik Motoru İle Geldi!

Yeni BMW M4 Competition Coupe 510 beygirlik BMW M TwinPower Turbo sıralı 6 silindirli benzinli motoru ile satışa sunuldu. Motor sporlarından ilham alınan ve M4’e uyarlanan çeşitli hareketli ve yürüyen aksam teknolojileri de M4’ün genlerinde mevcut.

2021 BMW M4 Competition Coupe

Yeni M4 8 ileri M Steptronic şanzıman ile aktarımını gerçekleştiriyor. Arkadan itişli olan model, M TwinPower Turbo teknolojisine sahip yüksek devirli altı silindirli sıralı motor ile performansı doruklara çıkartıyor. Yeni BMW M4 bu kombinasyonu ile 0’dan 100 km/s hıza 3,9 saniyede ulaşırken, 0’dan 200 km/s hıza ise sadece 12,5 saniyede ulaşıyor.

2021 BMW M4 Competition Coupe

Akıllı M Tuşu ile Performans Tercihi!

Yeni BMW M4 Competition Coupe ile gelen M Modu, orta konsoldaki düğme ile kumanda ediliyor. Bu düğme ile mevcut duruma en uygun sürüş deneyimini yaşamak mümkün hale geliyor. Ayrıca bu düğme ile gösterge paneli ve BMW Head-Up Display’deki ekranların tepki ve özellikleni de ayarlamak mümkün. 3 farklı sürüş modu sunan yeni M4; ROAD ve SPORT modlarının yanı sıra, M Drive Professional özelliği ile beraber TRACK modunu da sunuyor.

2021 BMW M4 Competition Coupe

İkinci el satılık BMW M Serisi ilanları

Elektrikli BMW M Serisi Bu Yıl Geliyor!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here