2018 daha yeni başladı ama 2019 model otomobiller de tanıtılmaya başlandı. 2019 model Volkswagen Touareg de bunlardan biri. Volkswagen Touareg 2019 modeli için ortak görüşse, ‘iç mekanda devrim var’ şeklinde. 

 

2019 Model Volkswagen Touareg’in İç Mekanı Çok Dikkat Çekti!

Öncelikle 2019 Model Volkswagen Touareg henüz resmi olarak tanıtılmadı. Ancak marka Touareg için parça parça görsel paylaşıyor. Bu görsellerden de anladığımız kadarıyla tasarımdan sürüş dinamiklerine kadar pek çok alanda yenilik yapılmış. Ama yeni Volkswagen Touareg‘in en dikkat çeken tarafı iç mekanı olmuş. 

 

Yeni Touareg İlk Kez Pekin Otomobil Fuarında Görülecek

Pekin Otomobil Fuarında resmi olarak tanıtılacak olan son model Touareg, dış tasarımda çok kaslı bir havaya sahip. İç mekanda ise çok kaliteli deri dikiş algısı ve kocaman ekranlar hemen dikkat çekiyor. Direksiyonun arkasında 12 inçlik bir gösterge ekranı ve konsolda tam 15 inçlik bir multimedya ekranı olacak. İç mekanda kaliteli deri döşeme, alüminyum ve gerçek ahşap malzeme kullanılarak çok güçlü bir kalite algısı yaratılmış. 

 

Touareg 2019 Modelinde Sürüş Dinamikleri Neler?

Volkswagen Touareg 2019 modelinde sürüş dinamiklerini arttırmayı fazlasıyla önemsemiş. Bu amaçla bir dizi yenilik sunuyor. Volkswagen marka yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre bunlardan bazıları da şöyle: arka tekerleklerden manevra kabiliyeti ile çok daha konforlu bir sürüş performansı yaşatacak. Havalı süspansiyon ve savrulma stebilizasyonu da önemli. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here