Yeni Crafter ile Volkswagen ‘in Hedefi Ticaretin Zirvesi!

Alman otomotiv devi Volkswagen‘in başarılı ticarisi Crafter tamamen yenilendi. Markanın taşımacılık sektöründeki üyesi donanım zenginliği ve güvenlik teknolojileri ile dikkat çekiyor. Yakıt tüketimi, teknoloji ve konfor alanlarında iddialı olan yeni Volkswagen Crafter ‘ı inceleyelim.

Yeni Volkswagen Crafter

2 Farklı Karoser Seçeneği ile Sunuluyor!

Ülkemizde panelvan ve camlı van olmak üzere iki farklı seçenek ile sunulan Crafter, taşımacılıkta yer alan modelleri ile dikkat çekiyor. Panelvan seçeneği ile yük taşımacılığında rol alırken, camlı van seçeneği ile yolcu taşımacılığında rol alıyor. Ticari araç kullanıcılarının ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan Yeni Volkswagen Crafter; güvenlik, teknoloji ve konfor alanlarındaki güncellemeleri ile dikkat çekiyor. İç ve dış tasarımında yapılan değişiklikler ile ise öne çıkıyor. Yeni Crafter’ın aydınlatma grubunda kullanılan LED farlar markanın tasarım dilini yansıtıyor. Ön ve arka tekerler arasındaki mesafe konfor açısından olumsuz gibi görünse de sürücü koltuğunda kullanılan körük sistemi ile bu problem çözülmüş gibi gözüküyor.

Yeni Volkswagen Crafter ile Konfor Üst Düzeyde!

AGR sertifikaya sahip ”ErgoComfort” sürücü koltuğuna sahip olan model konfor konusunda çok iddialı. Kendi segmentinde ilk olma özelliğini taşıyan bu koltuk, Crafter’ın Highline versiyonu ile standart olarak geliyor. 14 farklı yöne ayarlanabilen ErgoComfort koltuk sistemi ile uzun süren yolculuklar da sürücü için konforlu hale geliyor.

Volkswagen Crafter Yeni

Güvenlik Ekipmanları ile Yeni Volkswagen Crafter 

Crafter ile sunulan güvenlik ekipmanları arasında; ESP (Elektronik Frenleme Sistemi), EDL (Elektronik Diferansiyel Kilidi), PREFILL (Frenleme Hazırlığı), ABS, ASR, BAS gibi özellikler varken, Şerit Takip Asistanı, Çarpışma Önleyici Sistem, Rüzgarda Savrulma Önleyici Yardımcı Asistanlar da mevcut.

iç tasarım yeni crafter

2.0 Litrelik Performanslı Dizel Motor!

Yeni Crafter 2.0 litrelik turbo dizel motoru ile Türkiye’de satışını gerçekleştiriyor. Bu motor 177 beygirlik güç üretiyor ve 410 Nm’lik tork değerine sahip. Aktarımda ise iki farklı seçenek ile sunulan Crafter, manuel vitesle satın alınabileceği gibi 8 ileri otomatik şanzımanla da tercih edilebiliyor.

Ticari Araba Kullanırken Dikkat Etmemiz Gerekenler

İkinci el satılık ticari araç ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here