Tokyo Drift: Unutulmuş Nissan Silvia S15… Akıllara durgunluk veren Tokyo Drift gerçeklerini bıraktığımızı düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz! Eski teknik danışman ve hızlı ve öfkelinin yapımcısı Craig Lieberman, film arabalarını ve arkalarındaki hikayeleri derinlemesine inceleyen yepyeni bir videoyla geri döndü. Ancak bu sefer işleri biraz farklı yapıyor. Gümüş Nissan başlangıçta yeraltı otoparkı sahnesi için sahne olarak kullanılan 200 ekstra arabadan biri olarak rol aldı. Sonunda, filmin sonunda drift kralı olduktan sonra Sean’ın tercih ettiği araç haline geldi.

Genel olarak konuşursak, Lieberman Hızlı ve Öfkeli filmlerinden herhangi birindeki arabaları anlattı. Aynı zamanda, fil serisinin bir ana karakteri onları sürerken gösterildi. Genel mantık arka plandaki arabalar gösterilirken o arabaların hikayelerini anlatmaktı. Çünkü hikayeleri anlatılan bu arabalar çoğunlukla nadir az bir sayıda mevcuttur. Arabaların özel sahiplerden kiralıktır ve yalnızca bir sahne için kullanılır. Böylece ne stüdyo ne de Craig, araba veya teknik özellik sayfalarında kayıt tutmadı.

Ancak, izleyicilerinin sürekli olarak talep ettiği ve aynı zamanda biraz gri bir alana düşen bir araba var. Meşhur bir film olan Tokyo Drift’in sürpriz finalinde sadece kısaca yer alan bir otomobil.

Tokyo Drift: Unutulmuş Nissan Silvia S15

"<yoastmark

Filmin sonunda Tokyo Drift hayranları “Sean” karakterinin “DK”yi yendiğini ve yerel Tokyo drift sahnesinde yenilecek yeni adam olduğunu hatırlayabilir. Sean ve arkadaşları, filmin başında sefil bir şekilde başarısız olduğu aynı otoparkta takılıyorlar. Tam o sırada, sürpriz bir rakip olan Vin Diesel’in “Dominic Toretto”su onu ziyaret eder.

Toretto, ticari markası Dodge Charger’ın direksiyonundayken Sean, özenli bir görünüme sahip gümüş bir Nissan Silvia S15’i sürüyor. Bu sahne, filmde söz konusu Nissan Silvia S15’in ortaya çıktığı tek sahne. Araba aslında arka plan aracıydı, ancak üretim ekibi onu o anda öne çıkarmak için seçti. Bu nedenle, teknik olarak bir karakter arabasıdır. Ancak böyle olmasına rağmen, stüdyo hala özel mülkiyete ait olduğu için üzerinde fazla veri tutmadı. Bu yüzden Craig şimdiye kadar bununla ilgili bir video yapmadı.

Tokyo Drift Nissan Silvia S15 Gerçek Bir Drift Arabasıydı

Craig Lieberman, gümüş renkli Nissan Silvia S15 hakkında bir uzun metrajlı video oluşturmak için yıllar içinde birkaç talep aldı. Ancak bu konuda bilgisi olmadığı için hiçbir zaman tatmin edici bir video oluşturamadı. Son zamanlarda, arabanın şu anki sahibini bulduğunda bu değişti. John David Wiser adlı bir resim araba ustası, S15’in filmde nasıl bittiği hakkında daha fazla şey biliyordu. Ancak ne yazık ki Wiser 2019’da öldü.

Bu yazımızın konusu olan unutulmuş Tokyo Drift arabası Nissan Silvia S15 videosu;

Lieberman’ın söyleyebildiği kadarıyla, Wiser’ın Japonya’da bağlantıları vardı. Ve bu bağlantılar, S15’in Japonya’dan Amerika’ya kiralanmasını ve nakliyesini ayarlamasına yardımcı oldu. Ünlü model ile son sahneler çekildi, ancak bundan sonra Nissan’a ne olduğu bir sır olarak kaldı. Craig en son sahibini bulabildi; Matt Friedmore adında bir Formula Drift Pro-Am sürücüsü.

Matt’e göre S15, filmden önce zaten film hayranları arasında ünlüydü. Ve filmden sonra da bilinen bir otomobil olmaya devam etti. Matt, geçici olarak Japonya’da yaşadıktan sonra Amerika’ya yeni dönmüştü. Ayrıca arabayı başka bir Formula Drift sürücüsü tarafından satılık olarak buldu. Matt, S15’i Japonya’da ziyaret ettiği yarışmalardan tanıdı ve arabayı satın aldı. O sırada, arabanın Tokyo Drift’te yer aldığına dair hiçbir fikri yoktu. Sonunda Matt aracı sattı ve şu anda aracı Formula Drift’in 2022 sezonunda kampanyaya geçirmeyi planlayan başka bir sürücü tarafından yeniden yapılıyor.

2021’e hızlı bir şekilde ilerleyin ve araba şu anda Japonya merkezli “Buy Now Japan” şirketinin elinde. Quicksilver S15’in, şu anda Formula Drift Series Pro-One sınıfı için hazırlanıyor. Ve aracın 2022’de tamamen yeniden inşa edildiği Georgia’da olduğu söyleniyor. Bu, Quicksilver Silvia S15’in Fast & Öfkeli Tokyo Drift filmi.

Hızlı ve Öfkeli film arabalarının büyük bir kısmı değiştirildi. Ancak çok azı gerçek, rekabet etmeyi amaçlayan ciddi yapılardı. Quicksilver bu birkaç arabadan biridir. Bu nedenle film arabalarının otomotiv arşivlerinde kendi hikayesine sahip olmayı hak ediyor.

İkinci El Nissan İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here