Şaşırtıcı Derecede İyi Menzile Sahip Elektrikli SUV’ler 

0
5816

Şaşırtıcı derecede iyi menzile sahip elektrikli SUV’ler mevcut. Ancak bu yüksek menzilli arazi araçları hangileridir? Bu sorunun cevabını aşağıda daha detaylı menzil ve performans bilgileri ile anlatalım. Menzil kaygısı elektrikli araç pazarındaki gerçek sorunlardan birisi olarak bilinir. Ancak son zamanlarda bu menzil kaygısını unutturacak kadar yüksek menzile sahip araçlar üretildi.

Peki bu menzil kaygısı terimini derinlemesine duydunuz mu? Bir elektrikli araç veya özellikle menzil gerektiren bir SUV araç almak istediğinizde bir araştırma süreci yapmışsınızdır. Ve de muhtemelen araçları menzil açısından karşılaştırmış olabilirsiniz. Menzil kaygısı kısaca yakınlarda bir şarj istasyonu olmadan elektrikli aracınızın pilinin biteceği korkusudur. İnsanların elektrikli araçları, özellikle elektrikli SUV’leri almamalarının en büyük nedenlerinden birisi budur. Ancak otomobil üreticileri elektrikli araçlara geçiş yaparken, uzun menzilli elektrikli SUV’ları bulmak daha kolay hale geliyor. Şimdi aşağıda 2021’de en iyi menzile sahip elektrikli SUV’lerinden bazıları.

Şaşırtıcı Derecede İyi Menzile Sahip Elektrikli SUV’ler

2021 Tesla Model Y, En Uzun Menzile Sahip Elektrikli SUV’lardan Biri

En iyi menzile sahip elektrikli SUV’lar listesinde bir Tesla’yı görmek muhtemelen sürpriz değil. Ne de olsa Tesla, en başından beri elektrikli araç teknolojisinin ön saflarında yer aldı. Ve Electrek’in en uzun menzilli elektrikli araçların tam listesinde birden fazla Tesla aracı var.

Şaşırtıcı Derecede İyi Menzile Sahip Elektrikli SUV'ler 

 

Tesla standart bir Model Y serisi üretse de, en uzun menzili sunan 2021 Tesla Model Y Uzun Menzildir. Bu muhtemelen SUV’nin adından tahmin ettiğiniz gibidir. EPA, 2021 Tesla Model Y’nin tek bir şarjla 525 km gidebileceğini söylüyor ki bu bir SUV için oldukça iyi. Ayrıca gözümüzden kaçırılmaması gereken bir şey daha var. Bu, Tesla’nın ülkedeki en iyi, en bol şarj ağına sahip olduğu gerçeğidir. 2021 Tesla Model Y’nin menzil kaygısı olan biri için neden harika bir seçim olacağını anlayabilirsiniz.

2021 Ford Mustang Mach-E VS 2020 Tesla Model Y

Ford’un Sportif 2021 Ford Mustang Mach-E’si En İyi Menzile Sahip SUV’lardan Biri

İlk tanıtıldığı zamandan beri 2021 Ford Mustang Mach-E bu listenin en üst sıralarında yer almıştır. Ayrıca tüketici seçimleri ile daha büyük bir hit oldu. 2021 Ford Mustang Mach-E, ünlü Ford spor otomobiliyle sadece çok az ortak noktası olan bir SUV. Ancak yine de Mach-E, Ford’un çevreci olma taahhüdünü simgeliyor. Ve bu menzil ve performansı ile sıfır emisyon yönünde önemli bir adım.

Şaşırtıcı Derecede İyi Menzile Sahip Elektrikli SUV'ler 

2021 Ford Mustang Mach-E beş farklı donanım seçeneğiyle geliyor, ancak Electrek’in listesini yapan CA Route 1 Edition. Bunun nedeni, 2021 Ford Mustang Mach-e CA Route 1 Edition’ın tek bir şarjla 491 km gitmesidir. Bu donanım seçeneği Mach-E’ler arasında en yüksek menzile sahip olanıdır.

2021 Hyundai Kona Electric, Geniş Bir Menzile Sahip Bir Alt Kompakt SUV

Sizi gitmeniz gereken yere yakıt kullanmadan götürebilecek küçük bir elektrikli SUV arıyorsanız 2021 Hyundai Kona Electric ilginizi çekebilir. Hem de geniş bir menzile sahip otomobillerden biri olma unvanına sahip. Bu küçük kompakt SUV, bir otomobilin sunduğundan daha fazla alan isteyen müşteriler için. Ancak küçük bir park yerine çok büyük bir şey park etmeye çalışmak istemeyen şehir sakinleri için mükemmel bir elektrikli SUV.

2021 Hyundai Kona Electric, tek bir şarjla tam 415 Km sunuyor. Bu menzil birden fazla yere gitmek istediğinizde bile sizi şehirde dolaştırabilir. Hyundai Kona’nın pil takımı ve performansı sizi zorlu yol şartlarında dahi istediğiniz yere yetiştirir.

2021 Volkswagen ID.4, uzun menzilli ve büyük güce sahip elektrikli bir SUV

2021 Volkswagen ID.4 ilk piyasaya çıktığında sadece birkaç saat içinde tükendi. ID.4’in performans parametrelerine baktığımızda bu hiç de şaşırtıcı değil. 2021 AWD Volkswagen ID.4, ses getirecek 295 beygir gücü üretiyor. Ayrıca araç 0’dan 96.5 km’ye 5.4 saniyede çıkabiliyor.

2021 Volkswagen ID.4 tek şarjla 402 km yol alıyor ki bu bir elektrikli SUV için oldukça iyi bir sayı.

En Yüksek Menzilli Dört SUV

Elektrikli bir SUV satın almayı düşünüyorsunuz ancak pil gücünün bitmesinden endişe mi ediyorsunuz? Seçtiğiniz araç en uzun menzile sahip bu elektrikli SUV’lardan biri ise içiniz rahat olsun. Ek olarak, bu SUV’lerin her biri stil, yüksek performans ve kalite sunar. Bu da onları elektrikli bir SUV’ye geçiş yapmaya hazırsanız harika bir seçim haline getirir.

İkinci El Arazi, SUV & Pick-up İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here