Ana Sayfa Genel Otokar İtalya Sınırlarında Boy Gösterecek

Otokar İtalya Sınırlarında Boy Gösterecek

0
854

Otokar, İtalya’da da kendini gösterecek. Şirket, hedef pazarı olan Avrupa’da ilerleyişini sürdürüyor. Buna göre Otokar’a İtalya’dan siparişler geldi. İtalyan satın alma ofisi Consip ile 2021 ve 2022 yılında imzalanan anlaşmalar kapsamında toplamda 148 adet Otokar otobüs İtalya yolcusu olacak. Bu anlaşmanın değeri ise tam 34,2 milyon Euro. Teslimatlar, 2023’ün ikinci yarısında başlayacak ve 2024’ün ilk yarısı içerisinde tamamlanacak. Konu ile ilgili tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Otokar İtalya Üzerinde Farklı Bölgelerde Yollara Çıkacak

Otokar şirketi, Avrupa pazar hedefi doğrultusunda İtalya ile önemli bir anlaşma imzaladı. Buna göre şirket tam 148 adet Otokar otobüs modelini İtalya’ya gönderecek. Bu otobüsler ise farklı farklı bölgelerde yollara çıkacak. Buna göre 58 adet otobüs, ülkenin Toskana bölgesine gidecek. 28 adet orta boy Doruk otobüs ve 30 adet doğalgazlı Kent otobüs, ülkenin Tiren Denizi kıyı bölgesinde önde gelen taşımacılık şirketi  Autolinee Toscane bünyesinde hizmet verecek. 90 adet doğalgazlı Kent otobüs ise Puglia bölgesine yollanacak. Bu araçlarda Puglia Bölgesi Ulaştırma Dairesi bünyesine girecekler. Sonuç olarak ise Otokar İtalya’nın farklı farklı bölgelerinde yollarda kendisini gösterecek.

Bu teslimat ise Otokar’ın Avrupa’ya gönderdiği ilk teslimat değil. Şirket şu ana kadar Avrupa’nın farklı bölgelerine otobüs ihraç etti ve Otokar otobüsleri farklı Avrupa ülkelerinde hizmet veriyorlar. Toplamda ise 50’den fazla ülkede Otokar otobüsleri hizmet vermekte. Aslında bu başarıda Otokar’ın yeni modelleri olan Vectio (Doruk) ve Kent CNG modelleri büyük pay sahibi. Tam 10,8 m uzunluğunda olan ve doğalgazlı olan Kent CNG modeli, modern görüntüsü, yüksek konforu ve özellikle çevreci yaklaşımı ile dikkat çekiyor. Diğer yandan ise şirketin Vectio (Doruk) modeli, yine modern görüntüsü, üstün yol performansı ve düşük işletme giderleri ile beğeni topluyor. Bu iki modelin şu anda şirketin Avrupa pazarında gerçekleştirdiği büyümenin baş mimarları olduklarını söylememiz yanlış olmaz.

Satılık Tüm Otokar Modellerini İnceleyin

HENÜZ YORUM YOK