iPhone ve Android için En İyi 5 Araba Bakım Uygulaması

5
4222
araba bakım uygulaması

Araba bakımı güvenli sürüş için çok önemlidir. Kötü korunmuş bir araç arızalara karşı risk taşır ve bu da kazalara yol açabilir. Her zaman lastikleri, aküyü ve diğer bakıma ihtiyacı olan etmenleri ne zaman yapacağımızı kestirmekte zorlanırız. Bir araba bakım uygulaması, size düzenli hatırlatmalar sağlar. Bu uygulamalardan bazıları aracın yakıt tüketimini izlemenize, satış sonrası parça siparişi almanıza ve onarım istemenize yardımcı olur. Bir android veya iOS telefonunuz olduğu sürece araç bakım yardımı herkes için kullanılabilir. Çok fazla araç bakım uygulaması olduğunu biliyoruz, ancak en önemli 5 araç bakım anımsatıcı uygulamalarını inceleyerek aramanızı kolaylaştıracağız.

5 AUTOsist

autosist

AUTOsist kolay kullanım ara yüzü ile aracınızın yakıt kayıtları, kilometre hesabı ve daha fazlasını kaydetmek için kolay bir yol sunar. Birden fazla araç kaydedebilmenizin yanı sıra araçların servis, yolculuk ve bakım kayıtlarına ulaşabilmeniz mümkün. Beş araba eklemek için yılda 19 dolar, daha fazlası için 49 dolar ödemeniz gerekiyor.

4 MyCar

mycar

My Car, diğer araç bakım uygulamaları gibi size yakıt tüketimi, bakım ve hatırlatmalar gibi hizmetler sunar. Bunun için tek yapmanız gereken düzenli olarak yakıt bilgilerinizi ve maliyetlerinizi uygulama ekranında doldurmanız. Ardından My Car tarafından oluşturulan çizelgeleri görmeniz mümkün. Hem ücretsiz hem premium olarak iki farklı şekilde kullanabilmeniz mümkün.

3 Drivvo

drivvo

Drivvo başka bir popüler araba bakım uygulamasıdır. uygulama hakkında en iyi şeylerden biri yakıt-kilometre hesabı yapabilmesi. Bu özellik, kamyon, otobüs, motosiklet veya aracınızda yakıt tüketim maliyetinizi yönetmenize yardımcı olur. Uygulama ayrıca, vergi ve para cezaları, lastik rotasyonu, ayarlamalar, petrol değişimi izleme ve finansman gibi düzenli giderler ve hizmetlerle ilgili anımsatıcıların yönetilmesine de yardımcı olur.

Drivvo araç bakım uygulaması, aracınız için en iyi ve avantajlı yakıtı belirlemenizi sağlayan esnek bir hesap makinesine sahiptir. Yapmanız gereken tek şey benzin veya yakıt fiyatı girmektir. Drivvo’daki tüm kayıtlarınız bulutta yedeklenir ve bunları geri almak oldukça kolaydır. Excel ve CSV formatlarında uygulamadan veri dışa aktarabilirsiniz. Uygulama iOS ve Android arasında değişen birçok cihaz ile uyumludur.

2 Simply Auto

Daha önce Fuel Buddy olarak bilinen bu uygulama, birçok sürücü ve araç için aracınızın verilerinin yönetimi ve takibinde size yardımcı olur. Özellikle uzun yolculuklarda yolculuk günlükleri oluşturmakla birlikte kilometre takibi de yapmanızı sağlıyor.

Aracınız için basit ama çok etkili bir seyir defteri görevi görür. Simply Auto belirsiz miktarda onarım giderlerini, hizmetleri, gezileri izlemenize olanak tanır. Ayrıca araç sürücüsünden filo sahibine kadar bir çok alanda araç giderlerini hesaplamak ve yönetmek için kullanılır. Verilerinizi her zaman ve her yerde erişmenizi sağlayan Google Drive’da dışa aktarabilirsiniz. Ayrıca bakım hizmetlerine ne zaman gideceğiniz konusunda uygulama size anımsatıcılar gönderiyor.

1 arabamgaraj

arabamgaraj

arabamgaraj, arabam.com uygulaması üzerinden erişebileceğiniz aracınızın periyodik bakımından güncel fiyatına kadar hepsini tek bir çatı altında takip edebileceğiniz bir hizmet. Aracınızın gerçek fiyatını takip ederek, değişen piyasa koşullarında değerini anlık takip ederken dilerseniz fiyat alarmı kurabiliyorsunuz. Takip etmesi zor olan periyodik bakım gibi işlemlerde aracın anlık durum takibini yapmanız mümkün. Ayrıca hangi hizmeti nereden kaça aldığınıza takip edip aklınızdaki soru işaretlerini giderir. Uygulamayı kullanmak için arabam.com uygulamasını indirip Garaj‘a geçiş yapmanız yeterli.

arabamgaraj

5 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here