Ana Sayfa Genel Ferrari, Nürburgring’e Yeni Güncellemelerle Gelecek

Ferrari, Nürburgring’e Yeni Güncellemelerle Gelecek

0
895

Ferrari Rusya GP için de araç üzerinde çeşitli güncellemeler yapmıştı.

2020 sezonunda hayal kırıklıklarının vücut bulduğu takım Ferrari kötü gidişatı düzeltmek için çeşitli yeniliklere başvuruyor. Geçtiğimiz hafta yapılan Rusya Grand Prix’sine ön ve arka kanatta güncellemelerle çıkan Ferrari takımı küçük değişikliklerden beklediği sonuçları aldığını söylüyor.

Bu güncellemeleri yorumlayan Vettel, “Yarıştaki performanstan memnun değildim, bu yüzden belki de böyle bir yarışta yargıya varmak doğru değil. Cuma günkü antrenman turlarında parçalar beklediğimiz şeyleri yapıyordu. Bu çok küçük bir adım, büyük bir performans adımı değil. Ama böyle olacağını zaten biliyorduk.” dedi.

Genç Fransız pilot Charles Leclerc ise güncellemeler hakkında : “Evet katılıyorum. Bence sürüş açısından, büyük bir fark yok ancak veriler bunun küçük bir kazanç getirdiğini söylüyor, ki bu bizim beklediğimiz şeydi. Yani bu zaten olumlu bir durum. Şimdi biraz daha büyük bir şeye sahip olacağımız bir sonraki yarışı sabırsızlıkla bekliyorum. Genel olarak araç dengesi anlamında daha iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bugün benim açımdan yarış boyunca iyi bir denge vardı ve bu da en iyi performansımı sergilememe yardımcı oldu. Mugello’da çok zorlandım ama bugün aracı sürmesi çok keyifliydi.” dedi.

Takvimdeki Yeni Pist Nürburgring İçin Yeni Güncellemeler Yapılacak

Önümüzdeki hafta meşhur Nürburgring’de başarıya ulaşmak isteyen takım yine araçta bir takım değişikliklere gidecek. Bu değişimler sayesinde aracın daha rekabetçi bir hale gelmesi hedefleniyor.

Takım patronu Mattia Binotto yaptığı açıklamada, “Charles’ın dediği gibi, Nurburgring’de birkaç güncelleme daha olacak ama yine de büyük şeyler değil. Ama rekabet seviyemiz göz önüne alındığında bunların önemli olduğunu düşünüyorum. Sonrasında sezonun geri kalan kısmı için temel olarak difüzöre odaklanacağız, ancak henüz tamamlanmadı.” ifadelerine yer verdi.

Bakalım yapılan değişiklikler Ferrari’yi yeşil cehennemde başarıya mı kavuşturacak yoksa şahlanan at bu yarışta da hayal kırıklığı mı olacak. Bekleyip göreceğiz.

 

HENÜZ YORUM YOK