Düşük Bütçeli Lamborghini Aventador Yollarda

0
2901
lamborghini aventador görünümlü honda civic

Lamborghini Civic Mumbai Sokaklarında!

2021 model Lamborghini Civic kameralara yakalandı. Yanlış okumadınız ya da biz yanlış yazmadık, Lamborghini Civic yollarda. Hindistan’da Executive Mod Trendz isimli bir şirket, dahiyane diyebileceğimiz bir fikirle İtalyan tasarımını, Japon güvenilirliği ile birleştirdi ve ortaya Lamborghini Aventador görünümlü bir Honda Civic çıktı.

İkinci El Honda Civic Fiyatları

Hemen hemen hepimiz bir gün bir Lambo’nun içinde olmayı hayal etmişizdir. Maalesef ki bu birçoğumuz için bir hayal olarak kalacak. Ancak bu hayallerimize kavuşmanın bir yolu daha varmış, replikalar. Evet, çakma ürünler hiçbir zaman aslının yerini tutamaz ancak bu örneğimizde 2009 model Honda Civic marka otomobil bir Lamborghini Aventador’a çok profesyonelce çevrilmiş.

İkinci El Lamborghini Fiyatları

Lamborghini Aventador Tasarımı Honda Civic Fiyatıyla Birleşti (!)

Tabi ki boyut farklılıklarından oluşan bir rahatsızlık göze batıyor. Örneğin bir Lamborghini’den oldukça yüksek olması ve arka farların olduğu kısmın yeterince benzetilememesi aracın replika olduğunu ele veriyor. Ancak dış mekandaki mat siyah rengin gerçekten kusursuz olduğunu belirtmemek haksızlık olacaktır. Bunun dışında farların ve stop lambaları da gerçeğe çok yakın bir görüntü sunuyor. İç mekânında ise turuncu ağırlıklı döşemeler, işlemeli koltuklar, sahte karbon fiber görüntüsü ve gerçeğine çok benzeyen kapı kolları oldukça ikna edici bir görüntü sunuyor.

Ancak tabi ki Hindistan’da bulunan yasalar doğrultusunda bu Lamborghini Civic’in ya da bir başka deyişle Honda Aventador’un trafiğe çıkması söz konusu bile değil. Ama yine de Executive Mod Trendz firması bu araçla Mumbai sokaklarında kaçamak bir tur attı. O videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

2009 model Honda Civic kullanılarak yapılmış bu sahte Lamborghini Aventador’un toplam maliyeti 15 bin dolar tutmuş. Bu parayı bu proje için hibe etmenin doğru olmadığını düşünmeniz gayet normal ancak bahsi geçen firmanın bu araç sayesinde iyi bir reklam yaptığını söylemek yanlış olmaz.

Bu sahte Lamborghini Aventador ile sizler ne düşünüyorsunuz? Böyle bir aracı kullanmak ister miydiniz ve sizce bu tarz replikaları ülkemizde görebilir miyiz? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

İkinci El Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here