2021 Volvo serisinin tamamı hafif bir tazelik kazanıyor, ancak S90, V90 ve V90 Cross Country’deki değişiklikler yeni teknolojiden biraz daha fazla esinleniyor. Size tüm modellerde rehberlik edeceğiz, ancak her 2021 Volvo için bahsedilen yeniliklerle başlayalım.

Daha Fazla Özellik

Modeli ne olursa olsun, her 2021 Volvo artık standart olarak kör nokta uyarısı (direksiyon yardımı ile), arka çapraz trafik uyarısı, otomatik parlaklığa sahip tam LED aktif virajlı farlar. Elektrikli geri çekilebilir otomatik karartmalı yan aynalar ve yeni “Care Key” (en yüksek hızı sınırlayabilir) ve arkadaki yolcuların 12 voltluk prizi değiştirmesi için iki USB-C çıkışı. Isıtmalı silecek lastikleri, Volvo serisinin tamamından çıkarıldı.

Ek olarak, “Bağlantılı Güvenlik” adı verilen yeni bir özellik 2021 için standarttır. Volvo’ların yolda iki farklı alarmla birbirleriyle iletişim kurmasına olanak tanır. Bir Volvo düşük çekişli bir alan tespit ederse yakındaki Volvo sürücülerine bir Kaygan Yol Uyarısı gönderilir ve ileride tehlike ışıkları açık bir Volvo varsa yaklaşan Volvolara bir Tehlike Işığı Uyarısı gönderilir. Bu her Volvo için marka ve güvenlik tutkusunun daha da ardında yeni bir haberleşme-bulut teknolojisi sunar. Her Volvo için geçerli olan son değişiklik, yeni 180,25 kmh azami hız sınırlayıcısıdır ve resmi olarak tüm 2021 Volvo’ları için yürürlüğe girecek.

Tasarım Güncellemeleri

Şimdi S90 , V90 ve V90 Cross Country’de güncellemeler. Neredeyse her değişiklik üç model için de geçerlidir. Yeni bir ön panjur ve yeni bir görünüm için önde ve arkada tamponlar var. Değişiklik tam olarak devrim niteliğinde değil, çünkü hepsi ön yüz germe tasarımlarına çok benziyor. Volvo’nun arka taraf için gizli bir egzoz ucu görünümünü benimsediğini, bu nedenle artık egzoz çıkışını göremediğinizi belirteceğiz – borular arka tamponun altında saklanıyor.

XC90 Inscription, metalik Birch Light renginde
XC90 Inscription, metalik Birch Light renginde

Diğer dikkate değer değişiklikler arasında hoş bir desenle yeni bir arka lamba tasarımı, S90’da farklı bagaj kapağı tasarımı ve V90 ve V90 Cross Country’de yeni bir rüzgarlık yer alıyor. Volvo, daha temiz bir görünüm vermek için Cross  Country’nin yan tarafındaki plastik kaplamayı da sildi. Her yerde yeni tekerlekler, ek kablosuz şarj özelliği ve yeni iç kaplama seçenekleri de var.

Daha düşük PHEV fiyatları

2021 güncellemelerinin geri kalanı hakkında çok bilgi sahibi olmasak bile Volvo çoğu modeli daha cazip hale getirmeyi başardı. Volvo’nun T8 hattını “Yeniden Şarj Et” hattına düzenlenledi, bununla birlikte fiyatları aşağıya çekti. Bir XC90 Recharge, 2020 XC90 T8 Momentum’dan 3.550 $ daha ucuzdur. Aynı zamanda Momentum donanımı gibi donatılmıştır, ancak Volvo 2021 için bir dizi standart özellik eklemiştir. Bunlar arasında kablosuz telefon şarj cihazı, ön park yardımı, far temizleyicileri ve yeni 19 inç jantlar yer alıyor. R-Design’ın ayrıca yeni bir parlak siyah ızgara çerçevesine sahip olduğunu fark edeceksiniz.

S60 , V60 ve XC60 ışıklı kapı kolları ve bir güç salınımı (eller serbest) ile birlikte bagaj kapağına standart olarak anahtarsız giriş eklendi. Son olarak, XC40 standart olarak deri koltuklar dört tekerlekten çekişle ısıtmalı. Aynı zamanda arka park yardımcısı ile birlikte geliyor.

Seçenekler

Volvo isteğe bağlı olarak Bowers & Wilkins ses sistemini yeni “Continuum” hoparlör konileri, yeni tweeter’lar ve yeni bir amplifikatör ile güncelledi. İç renk/döşeme paketleri artık “Odalar” olarak markalanmıştır ve önceden seçilmiş kombinasyonlar olarak gelir.  Bu, daha az seçenek ve konfigürasyon anlamına gelir, ancak Volvo tasarımcıları mevcut en iyi seçeneklere sahip olduğunu düşünüyor. Yakında bayilere sunulacak 2021 Volvo metali bekleyin.

Galeri =>

Volvo Fiyat Teklifi Al

İkinci el Volvo S40, S60, S90 ve daha fazlası için tıklayınız

 

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here