DS 7 Crossback İncelemesi

2
19881

DS markası bildiğiniz üzere Citroen ile ortaya çıkmış bir üst kalite araç markasıdır. Günümüzde PSA gruba bağlı olsa da Citroen ile olan organik bağlarının çoğunu koparmıştır. Bazı ülkelerde halen daha satışı ve yetkili servisi Citroen olsa da çoğu ülkede kendine ait bir altyapı sistemi geliştirmeyi başarmıştır. Gelelim DS 7 Crossback modeline.

Premium SUV kategorisi de en az kompact SUV segmenti kadar fırtınalı. Rekabet çok güçlü, aradan sıyrılmak gerçekten zor. Öyle ki artık tasarımda fark yaratmak, ekonomik sürüş sunarken güvenlikten ve performanstan ödün vermemek gerekiyor.

DS Markası PSA’nın ürettiği en yenilikçi işlerden biri. Zira, Citroen ve Peugeot da PSA’nın işleri ancak DS, biraz premium tarafta. 2014’te Citroen’in altında bir model serisi olarak çıkarılan DS, zamanla kendi yolunu çizdi ve PSA altındaki üçüncü marka oldu. Gerçekten de DS, tasarım anlayışı ve diğer özellikleriyle otomobil endüstrisinde kendine farklı bir yer açacak özel bir tarza sahip. Gelelim DS 7 Crossback modeline.

DS 7 Crossback Hakkında

Dünyada ilk kez piyasaya sürülen DS 7 , tam üç yıllık bir projenin sonucu.

DS 7 Crossback Rakipleri Kimler?

DS 7 2018 modeli, premium SUV segmentinde yarışıyor. Audi Q5, BMW X3, Volvo XC60 modelleri DS 7 ‘nin rakipleri arasında yer alıyor.

DS 7 Nerede Üretiliyor?

Çin ve Avrupa’daki PSA fabrikalarında üretiliyor.

DS 7 Ne Zaman Türkiye’ye Geliyor?

Bahar aylarında onu Peugeot ve Citroen bayilerinde görmeye başlayacağız.

İlk Göze Çarpanlar

Aracın tasarımcıları onu avangart ruhlu ve dengeli olarak tanımlıyor. Active LED Vision far sistemi kullanılmış. Uzun burunlu hali onu alıştığımız SUV tasarımlarından ayırıyor. İç mekanda malzeme kalitesi yüksek. İşçilik başarılı. Deri, ahşap ve nubuk malzeme birlikte kullanılmış. İç mekanda güçlü bir kalite algısı var.

DS 7 Crossback Donanım Paketleri

Araç için tam beş farklı donanım seçeneği sunulacak. Bunlar şöyle:

1. Inspiration DS Bastille

2. Inspiration DS Performance Line

3. Inspritaion DS Rivoli

4. Inspritaion DS Opera

5. E-Tense 4X4 plug-in hybrid

DS 7 Bagaj Hacmi

555 litre bagaj hacmi sunuyor. Ayrıca koltuklar katlandığında 1752 litrelik bir taşıma kapasitesi sağlıyor.

 

İkinci El Araba İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here