2019’daki güncelleme Renault Master için revize edilmiş bir görünüm getirdi. Şimdi, Master Renault’un imza niteliğindeki C şeklindeki gündüz farlarını içeren köşeli farlarla çevrili daha dik bir ızgaraya sahip oldu. Daha yüksek özellikli modellerde, minibüse biraz daha fazla kaldırma sağlamak için ek krom kaplama bulunmaktadır. 2019’daki güncellemeler, LED iç aydınlatma ve ek iç tutma kolları dışında yükleme alanını değiştirmedi. Kargo hacimleri 22 metreküp civarındadır. (farklı dingil mesafeleri, gövde uzunlukları ve tavan yükseklikleri ile sunulan dokuz farklı panelvan gövde stili vardır).

 

Master Yakıt ekonomisi

Yakıt tüketimi modele ve kullanıma göre değişecektir, ancak  Master, büyük bir kamyonet için iyi yakıt ekonomisi sağlar . 2.3 litrelik motor, 2019’da seçici katalitik indirgeme (SCR) dahil olmak üzere yeni emisyon sistemleri ile yükseltildi; bu, Master’ın artık yeniden doldurulması gereken bir AdBlue deposuna sahip olduğu anlamına geliyor. Ancak minibüsün kadranlar arasındaki yol bilgisayarı size bunun ne zaman gerektiğini söyleyecektir. Bu dCi motorları, verimlilik göz önünde bulundurularak özel olarak yeniden tasarlandı ve Renault, önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlayacak şekilde, yönetim kurulu genelinde yaklaşık yüzde 2’lik iyileştirilmiş ekonomi iddia ediyor.

Yükleme Alanı ve Pratiklik

Renault Master’ın tüm panel van modelleri, kabin yolcularının değişen yükten korunmasına yardımcı olmak için tam yükseklikte çelik bir bölme ile birlikte gelir ve yükleme katında yük bağlama noktaları vardır. Alacağınız sayı model uzunluğuna bağlıdır. Sırtsız bir yan yana kayar yan yük kapısı da standart donanımdır; arka kapılar standart olarak 180 dereceye kadar açılır ve aynı zamanda sırtsızdır. 2019 güncellemesi, yükleme alanı için parlak LED aydınlatmanın eklendiğini görürken, yeni tutma kolları yükleme alanına girmeyi ve çıkmayı kolaylaştırıyor.

Business trim modelleri uzaktan kilitleme ve immobilizer, elektrikli ısıtmalı kapı aynaları ve bir alarm ile birlikte gelirken, arkadan çekişli modeller de önden çekişli kamyonetlerle karşılaştırıldığında daha yüksek yük tabanını telafi etmek için arka kapılarda bir adım atıyor. Business +, teknik özelliklerin bir parçası olarak yolcu güneşliği, arka park sensörleri ve tek dokunuşlu sürücü camına sahip elektrikli camların iç kısmına Geniş Görüş aynası eklerken, ön park sensörleri ve otomatik şehir freni de mevcuttur.

Sürüş ve Performans

2.3 litrelik motor, rakiplerin çoğuna benzer boyuttadır ve büyük kamyonet sektöründeki daha rafine dizel motorlardan biridir. 110hp motor artık sunulmasa da, geniş bir çıkış yelpazesine sahiptir. Bunun yerine dCi 130, 135, 145, 150 ve 180 hp alırsınız. 148 bg’lik motor, optimum performans ve ekonomi dengesini sağlar ve altı ileri manuel veya otomatik şanzımanlarla elde edilebilir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here