Ana Sayfa İnceleme Uygun Fiyata Alınabilecek Aile Araçları | 1

Uygun Fiyata Alınabilecek Aile Araçları | 1

3
3406

Uygun Fiyatlara Alınabilecek Aile Araçları

Otomobillerin hayatımızın bir parçası olduğu şu dönemlerde herkes otomobil sahibi olmak istemektedir. Pandeminin de etkisiyle otomobil fiyatlarının yüksek olduğu bu zamanlarda düşük bütçe ile geniş bir aile aracı almak isteyenler için otomobil tavsiyelerinde bulunduk.

1 Dacia Logan MCV En Uygun Aile Aracı

Listemizin ilk aracı Dacia logan MCV’dir. 1.5 dci ve 1.6 MPİ motor seçenekleriyle satışa sunulmuştur. motor seçenekleri Renault motorlarıdır. 1.5 dci motoru Renault’un yanı sıra Nissan, Mercedes gibi firmalarca da kullanılmıştır. Yakıt tüketimi oldukça azdır. Benzinli versiyonu da lpg ile tam uyumludur. Lpg ile yakıt tüketimi kullanım şekline bağlı olarak dizelden daha ekonomik olabiliyor. Bu araçların tasarımları ya sev ya da nefret et tarzındadır. Ülkemizde genel olarak station kültürü yoktur. Bu araç her ne kadar station kasa tipine sahip olsa da ülkemizde de çok sevilmiştir. 7 kişilik versiyonları da mevcuttur. Bu araçları almadan önce bilinmesi gereken, bu araçların kamyonet ve otomobil ruhsatlıları vardır. Kamyonet ruhsatlı olanları her sene muayeneye girer. Otomobil ruhsatlılar normal otomobil gibidir.

45-60 bin₺ bütçe ile alınabilir.

2.El Dacia Logan İlanları

2 Hyundai Matrix

Sıradaki araç Hyundai matrix, aile aracı olarak sıklıkla tercih edilen bu araç Hyundai accent era ile aynı motoru kullanmaktadır 1.5 crdi 110 hp’lik motoru yolculuklarınızı keyifli bir hale getirirken yakıt tüketimi açısından cebinizi de düşünür. Araç her ne kadar aile aracı kategorisine girse de kullanmaya başladığınızda güçlü motoru ve yüksek torku ile kendinizi spor bir araçta gibi hissediyorsunuz. Kaporta parçaları diğer araçlara göre bir tık pahalıdır. Ancak mekanik parçaları makul fiyatlara alınabilir. Bu araçlarda da kamyonet ve otomobil seçenekleri vardır.

45-60 bin ₺ bütçe ile alınabilir.

2.El Hyundai Matrix İlanları

3 Renault Scenic 1

Renault Scenic 1 bu fiyatlara alınabilecek yalnızca aile aracı değil. Aynı zamanda en iyi araçtır. Uzaktan bakıldığında megane 1 ile çok benzeyen ancak yaklaşıldığında daha geniş tombul bir araç olduğu anlaşılır. Aracın içine bindiğinizde görüş açısı, genişliğin verdiği ferahlık, bir de cam tavan seçenekli ise bir araçtan daha ne istenebilirki. 1.6 16 valflik versiyonu lpg ile tam uyumunun yanı sıra performans isteyen kullanıcıları da tatmin edebiliyor.

45-60 bin ₺ bütçe ile alınabilir.

2.El Renault Scenic İlanları

3 YORUMLAR