Ana Sayfa İnceleme Toyota RAV4 Hybrit Premium Navi 4X4 İncelemesi

Toyota RAV4 Hybrit Premium Navi 4X4 İncelemesi

0
27973

Toyota RAV4 Hybrit Premium Navi 4X4 incelemesi ya da Hybrit Toyota RAV4 testi arayanlar için çok detaylı bir araştırma yaptık. Vergi avantajı olan arabalar listesinde ilk sıralara girebilecek hale gelen Toyota RAV4 Hybrit modeli hakkında detayları araştırdık. Toyota RAV4 Hybrit kaç paraToyota RAV4 Hybrit’in ne kadar yakıt masrafı var gibi akla ilk gelen soruların yanı sıra boyutları, tasarım özellikleri gibi konu başlıklarına da yer verdik.

Henüz Hybrit Toyota RAV4 testi yapmadık ama o da yakında. Bu müjdeyi de verdikten sonra Hybrit Toyota RAV4 hakkında teknik bilgiler ve genel verilere geçelim.

Temiz motor, ekonomik sürüş ve yüksek teknolojiyi ulaşılabilir fiyatla sunma ilkesiyle yola çıkan ve yaklaşık 7 yıldır bu amaçla Hybrit motor teknolojisine yatırım yapan Toyota çalışmaya devam ediyor. Toyota’nın elektrikli modellerinden biri de Hybrit Toyota RAV4. Peki, Hybrit Toyota RAV4 nasılHybrit Toyota RAV4 kullananlar ne diyor? Hybrit Toyota RAV4 ne kadar yakıyorHybrit Toyota RAV4 kaç para

Hybrit Toyota RAV4 Hakkında

Toyota markası, hybrit arabalar konusunda, hem Türkiye’de hem de dünya genelinde en geniş ürün gamına sahip marka. Toyota Yaris Hybrid, Toyota Auris Hybrid, Toyota C-HR Hybrid ve Toyota RAV4 en gözde modeller. Bu araçların sunduğu konforu yeni yeni tanımaya başladık. Diğer yandan artık hibrit araçların ÖTV konusunda avantajlı olmaları da önemli bir detay.

Toyota’nın hibrit arabaları hakkında en önemli detaylardan biri de bataryanın 10 yıl koruması ve araçların motoru için 5 garanti sunulması. Gelelim, RAV4 modeline.

Öncelikle RAV4 yeni bir model değil. Onu ilk kez 1994’te gördük. Ama elektrikli değildi elbette. RAV4 adının açılımı ise: Recrational Active Vehicle 4 Eheel Drive. Peki, makyajlı RAV4 hakkında yorumlar nasıl?

Yenilenen Toyota RAV4 yorumlarına baktığımızda iç mekan kalitesinin artması ve tasarımın daha modern olması gibi konular öne çıkıyor.

Toyota RAV4 Hybrit Premium Navi 4X4 Motoru Nasıl?

Öncelikle bu aracın 2.0 litrelik benzinli ve dizel motor seçeneği de var. Araç, C segmenti SUV modeli. Bu segmentte başka hibrit SUV yok. Bu nedenle Toyota RAV4 Hybrit Premium Navi 4X4 rakipsiz. Toyota RAV4 bataryasını doldurmak için fren sisteminden elde edilen enerji ve içten yanmalı motorun enerjisi kullanılıyor. 2,5 litrelik atmosferik motoru atkinson döngüsü denilen sistemle çalışıyor.

Toyota RAV4 Motor Teknik Verileri

Motor Tipi ve Konumu: Hybrit-Benzinli- önde ve enlemesine konumlanan motor, atmosferik yapıda ve arkada ve önde birer adet senkronize elektrik motoru çalışıyor.

Silindir/ SUbap Sayısı: 4/16

Motor Silindir Hacmi: 2494cc

Toplam Sistem Gücü: 145kW/197HP

Maksimum Güç Elektrikli: ön: 105kW arka: 50kW

Maksimum Güç Benzinli: 114kW 155HP 5700d/d.

Toyota RAV4 Hızlanma Verileri

Maksimum Hız: 180km/s

0-100km/s Hızlanma: 8,3 saniye

Toyota RAV4 Boyutlar

Uzunluk: 4601mm

Genişlik: 1845mm

Yükseklik: 1675mm

Dingil Mesafesi: 2660mm

Toyota RAV4 Ne Kadar Yakıyor?

Depo Kapasitesi: 56 Litre. Fabrika verilerine göre Toyota RAV4 yakıt tüketimi miktarı ortalama 5,1 litre.

Hybrit Toyota RAV4 Kaç Para?

Toyota RAV4 hibrit fiyatı 174bin TL’den başlıyor. Donanım arttıkça 220 bin TL’ye ulaşıyor.

0 km Toyota RAV4 fiyatları için tıklayın

2.el Toyota RAV4 ilanları için tıklayın

HENÜZ YORUM YOK