Ana Sayfa İnceleme 2018 Mazda 6 Tourer incelemesi

2018 Mazda 6 Tourer incelemesi

0
1290

Birinci ve ikinci nesil Mazda 6’lar, Ford / Mazda ortaklığı ile üretildi. Yani deri altında çok sayıda teknoloji paylaşımı vardı. Mevcut üçüncü nesil otomobil 2012’de tanıtıldı ve Ford ile ilişkiden çekildikten sonra mazda kendi yolunu izledi. Bugün Mazda 6 hem sedan hem de bu Tourer station versiyonu olarak sunulmakta.

Tourer, sedanla birlikte 2015 yılında makyajlandı, ancak Mazda, LED farları ve sis lambalarına sahip üst düzey Sport Nav modelleri için yeni bir ızgara tasarımının dışında stili tek başına bıraktı. Motor seçeenekleri ve iyi tasarlanmış bir şasi Mazda 6 Tourer’ı sürmeyi zevkli bir hale getiriyor. Mazda 6 Tourer , boyutuna rağmen her yönden iyi görüşe sahip harika bir sürüş pozisyonu var. Sürüşü rahat ve gövde kontrolü de iyi, bu da Mazda 6’nın eğlenceli bir sürüş deneyimi düşünülerek tasarlandığını gösteriyor.

Motorlar

Altı ileri manuel şanzımanla birleştirilmiş güçlü 173bhp dizel, sessiz bir şekilde elde edilen 7.9 saniyelik 0-62mph süresiyle en hızlı olanıdır. Yine de diğer motorlar, 148bhp dizel ile 9.2 saniyede 0-62mph veya otomatik şanzıman ile 10 saniye sunarak yavaş değildir. Benzine geçtiğinizde, 163bhp modelinin sayıları 128mph ve 9.6 saniye iken, 163bhp versiyonu, 9.1 saniyede 0-62mph ile son hız 133mph çıkmaktadır.

6 Tourer İç mekan, tasarım ve teknoloji

İyi görünüm ve kaliteli bir his Mazda 6 Tourer’ı ana akımın ötesine taşıyor, ancak renk seçenekleri harika değil. 6’nın rakiplerinden sıyrıldığı alanlardan biri de stilidir. Japon markası tüm modellerine kurumsal bir görünüm kazandırdı, ancak akıcı çizgiler ve gövde, Tourer’ı düz kenarlı VW Passat’tan çok daha gösterişli  kılıyor.

Yakın zamanda yapılan makyaj, Mazda’nın burnunu yeniden şekillendirilmiş bir ızgara ve yeni bir tampon tasarımıyla düzeltti, ancak yalnızca en keskin gözlü kişiler farkları fark edecek. Bir SE-L modeli seçtiğinizde LED’lere veya xenonlara yükseltme seçeneği olmasa da standart halojen farlar alırsınız. LED gündüz sürüş farlarına sahip xenonlar istiyorsanız, daha yüksek özellikli Sport Nav versiyonunda standarttır. Bir başka sıkıntı ve 6’nın Passat ile ortak olan bir özelliği de, sunulan sönük metalik boyalar yelpazesidir. En azından son güncelleme palete parlak gümüş ekledi.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

HENÜZ YORUM YOK