2017 Model Ford Kuga Fiyatı

0
7501

2017 model Ford Kuga Almayı Düşünenler İçin İnceledik…

Ford markasının SUV segmentinde öne çıkardığı Kuga, özgün tasarımı ve güvenlik odaklı teknolojisiyle dikkat çeken bir araç. Eğer SUV ilanlarına bakıyor ve mutlaka trafiğe yüksekten bakan güçlü bir binek araç arıyorsanız Kuga modelini incelemelisiniz.

Ford Kuga ikinci el piayasasında da sevilen bir araç. Dolayısıyla onu iyi bir yatırım olarak da görebilirsiniz. Ancak son model Kuga almayı düşünüyorsanız bu aracın size sunacağı en büyük artı, çekiş gücü ve sağlamlık odağında toplanıyor.

Sıfır km Kuga almak üzere sıfır km. ilanları sayfasına girerek Ford-Kuga şeklinde filtreleme yapabilirsiniz. Kim bilir belki de çok avantajlı bir kampanya ile sıfır km Kuga alabilirsiniz.

2017 model Ford Kuga, her şeyden önce tasarımı, güçlü ve dik duruşuyla uyum içindeki spor görünümüyle dikkat çekiyor. Bunun haricinde, boyutundan beklenenin tersine, trafikte sağladığı rahat sürüşle de şaşırtmaya devam ediyor. Ford ailesinin diğer araçlarında ve özellikle yeni modellerinde olduğu gibi Kuga modeli de teknolojinin yeniliklerinden faydalanıyor. Ford SYNC 3 ve Otomatik Park Sistemi bunlardan bazıları.

2017 Model Ford Kuga Motor Seçenekleri Nasıl?

2017 model Ford Kuga, iki adet motor seçeneği sunmakta. İlki, benzinli motor tercih edenler için, 182 PS’lik güç sağlayan 1.5L EcoBoost motor. Diğeri ise dizel motor tercih edenler için 120 PS’lik güç çıkışı sağlayan 1.5 L TDCi dizel motoru. Benzinli EcoBoost motor direkt yakıt enjeksiyonu, turbo şarj ve çift ağımsız değişken eksantrik mili zamanlaması ile son derece seri bir performansa sahip. Dizel motor ise emisyonu azaltıp tork, güç ve ekonomi dengesini sağlıyor.

Son Model Kuga Güvenlik Özellikleri Neler?

Ford Kuga modeli, teknolojinin nimetlerinden faydalanarak size ve ailenize pek çok güvenlik hizmeti sunuyor. Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi ile, 50 km/h’den daha yavaş bir hızla seyrederken olası bir tehlike anında sistem otomatik fren yaparak sıkışık trafikteki ve ara sokaklardaki kazaların önüne geçiyor. Ford SYNC sistemi sayesinde, hava yastıklarının açılması ya da yakıt pompasının devre dışı kalması durumunda 112 Acil Yardım servisine bilgilerinizi ulaştırıyor. ABS, EBD ve EBA gibi gelişmiş sistemlerle daha etkin ve kontrollü fren yapmanızı sağlar. Tüm bunlara ek olarak Elektronik Denge Sistemi, aracınızın seyrettiği rotayı sürekli olarak gözeterek, sapma ve patinaj anlarında otomatikman araç konumunu düzeltir.

Son Model Kuga Renk Seçenekleri Neler?

Yeni model Ford Kuga göz kamaştıran 11 farklı renk seçeneği sunmakta. Bu seçenekler; Avcı Yeşili, Platin Beyaz, Derin Mavi, Aytozu Gri, Bakır Kahve, İnci Siyahı, Spor Kırmızı, Manyetik Gri, Buz Beyazı, Blazer Mavi, Yakut Kırmızı.

2017 Model Kuga Otomatik ve Manuel Seçenekleri

Ford Kuga, benzinli motor için 6 ileri otomatik şanzıman opsiyonu sunarken, dizel motor için 6 ileri otomatik, manuel ve PowerShift şanzıman seçenekleri sunmakta.

2017 Model Ford Kuga Fiyat Seçenekleri

Ford Kuga’nın 2017 sürümünde, ST-Line donanım tipinin 1.5 L EcoBoost benzin motorlu, 6 ileri otomatik şanzımanlı hali için 151.810, 1.5 L TDCi dizel motorlu 6 ileri PowerSchift şanzımanlı hali için 161.970 Türk Lirası fiyat biçildi. Titanium donanım seviyesinin 1.5 L EcoBoost benzin motorlu, 6 ileri otomatik şanzımanlı haline 140.195, 1.5 L TDCi dizel motorlu, 6 ileri manuel şanzımanlı hali ise 140.195. 1.5 L TDCi dizel motorlu 6 ileri PowerShift şanzımanlı model için 154.825 Türk Lirası fiyat belirlenmiş. Bu seçeneklerin yanında, Style donanım tipinin, 1.5 L EcoBoost benzin motorlu 6 ileri otomatik şanzımanlı hali için 124.690 fiyat biçildi. 1.5 L TDCi dizel motorlu 6 ileri manuel şanzımanlı modeli için 124.690 ve 1.5 L TDCi dizel motorlu 6 ileri PowerShift şanzımanlı hali için 140.160 Türk Lirası fiyat biçilmiş.

Ford Kuga Euro NCAP Çarpışma Testlerinden Kaç Puan Aldı?

Euro NCAP’in incelemesine göre, Ford Kuga, yetişkin yolcular için 94%, çocuklar için 86%, yayalar içinse 70% güvenli bulunurken, genel olarak 5/5 tam puan almış bulunuyor.

Ford Kuga Boyutlar

Ford Kuga’nın uzunluğu yaklaşık 4.5 m., genişliği kapı aynaları dahilken 2 m., aynalar katlıyken 1.9 m., aynalar hariçken 1.8 m., araç yüksüzken yüksekliği 1.7 metredir. Aracın içine göz gezdirdiğimizde, ön baş ve ön bacak mesafelerinin yaklaşık 1 m. Ön omuz mesafesini 1.4 m., 2. sıra baş mesafesinin 99 cm., 2. sıra bacak mesafesinin 93 cm. ve 2. sıra omuz mesafesininse 1.4 m. olduğunu görüyoruz. Aracın ağırlığı farklı donanım tiplerine göre değişmekle birlikte, 1,6 – 1,7 ton aralığında seyrediyor. Kuga’nın bagaj hacmi 5 kişilik oturma düzeniyle 456 litre iken 2 kişilik oturma düzeninde 1.603 litredir.

2017 Ford Kuga İlanları

İkinci el Ford Kuga almak veya satmak istiyorsanız, piyasa değerini öğrenmek için tıklayın.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here