Yeni Toyota GR Supra 2.0, 45.995 £’luk Fiyatıyla İngiltere’de

0
3034
Yeni Toyota GR Supra 2.0, 45.995 £'luk Fiyatıyla İngiltere'de

Yeni Toyota GR Supra 2.0, 45.995 £’luk Fiyatıyla İngiltere’de

Yeni dört silindirli Toyota GR Supra 2.0, yeniden doğan simge otomobil için uygun denilebilecek bir fiyatla İngiltere’de satışa sunuldu. Jaguar F-Type ve Porsche 718 Cayman gibi rakiplerindeki gibi dört silindirli bir motorla rekabeti kızıştırmaya geliyor.

Küllerinden Doğan Yeni Toyota GR Supra 2.0

Yeni Toyota GR Supra 2.0, 400 Nm torka sahip, 254 beygir gücünde 2.0 litrelik dört silindirli bir motoru bünyesinde barındırıyor. İçeriğinde bulunan fırlatma kontrolü etkinleştirildiğinde 0’dan 100’e 5,2 saniyede çıkabiliyor. 3.0 litrelik motoruna göre 100 kilogram daha hafif olacak şekilde dizayn edilmiştir. Ek olarak küçük motor GR Supra’nın burnuna kadar uzanmaz ve ağırlık dağılımını iyileştirir.

Görsel olarak , 2.0 litrelik Pro modelini 3.0 litrelik eşdeğerinden ayıran tek şey standart olarak bulunan 18 inçlik bir jant seti ve biraz daha küçük bir krom egzoz ucudur. Pro donanım seviyesi neredeyse hiç değişmedi, bu nedenle standart donanımda öne çıkan özellikler arasında; 8,8 inçlik merkezi dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ve dijital enstrümantasyon, geri görüş kamerası, ısıtmalı Alcantara spor koltuklar, otomatik farlar, otomatik silecekler ve klima kontrolü ile hız sabitleyici bulunur.

Güvenlik Önlemlerini De İhmal Etmeyen Araç

Bütün bu özelliklere ek olarak GR Supra 2.0 Pro, güvenlik önlemlerini de ihmal etmemiştir. Toyota’nın Supra Safety + sürücü destek ve güvenlik özellikleri paketi ile donatılmıştır. Bu, bisikletli ve yaya algılamalı çarpışma önleme, direksiyon müdahaleli şerit takip uyarısı, otomatik uzun far ve yol işareti yardımını içerir.

Özel GR Supra Fuji Speedway Edition’ı seçen alıcılar aynı ekipmanlara ek olarak, benzersiz bir stil ve döşeme dizaynı satın alırlar. Standart olarak kontrast oluşturması için 19 inç siyah, çelik alaşım jantlar, kırmızı yan aynalar ve metalik beyaz bir boya kaplaması vardır. İç kısmında ise, siyah Alcantara iç kaplamayla kontrast oluşturan karbon fiber gösterge paneli döşeme ekleri ve kırmızı deri renk örnekleri mevcuttur.

2.0 litrelik Pro modeli için fiyatlar 45.995 £’dan başlıyor. Sınırlı sayıda olan Fuji Speedway Edition modeli ise 47.395 £’dan başlayan fiyatlara sahip. İkisi de şu anda İngiltere’de satışta.

İkinci El Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here