Yeni Hyundai i20 Hibrit Almak İçin 5 Sebep 

0
2995
Yeni Hyundai i20

Yeni Hyundai i20 hibrit tamamen yenilenen tasarımıyla çok daha dinamik ve dikkat çekici bir görünüme kavuştu. Yeni nesil hibrit modeliyle verimliliği ön plana çıkaran Yeni Hyundai i20 yenilikçi ve modern iç mekanıyla oldukça konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor.  Tanıtıldığı andan itibaren büyük yankı uyandıran Yeni Hyundai i20 modellerini almanız için beş farklı sebebi bir araya getirdik. Yeni Hyundai i20 Hibrit neler sunuyor, kimlere hitap ediyor, rakipleri karşısında nasıl bir performans sergiliyor ve beklentileri karşılayabiliyor mu ? Tüm bu soruları sizin için cevapladık. 

Yeni Tasarım Felsefesi 

Yeni Hyundai İ20 hibrit keskin çizgileri ve hareketli hatlarıyla oldukça sportif görünüyor. Bir önceki i20 modellerine göre daha dinamik ve heyacanlandırıcı bir tasarıma sahip olan Yeni Hyundai i20 rakiplerinden daha hırçın görünüyor. Yukarı doğru uzanan ön far grubu otomobil ön yüzünün hırçın bir görünüme bürünmesini sağlıyor. Özellikle cesur çizgilere sahip olan arka bölüm aracın ilk bakışta kendini belli etmesini sağlıyor. B segmentindeki rakiplerinden daha hareketli bir tasarıma sahip olan otomobil farklılığı seven ve öne çıkmak isteyen kullanıcılar için oldukça güçlü bir alternatif haline geliyor. Yumuşak hatlı otomobiller yerine daha hareketli çizgilere sahip cesur modelleri tercih ediyorsanız Yeni İ20 tam da bu isteğinize cevap veriyor.

Yeni Hyundai i20 Hibrit

Modern ve Konforlu İç Mekan Tasarımı 

Yeni i20 modelinin iç yaşam alanında oldukça modern ve teknolojik donanımlar yer alıyor. Önceki jenerasyonlarına göre çok daha konforlu ve rahat bir iç yaşam alanına sahip olan i20; yeni nesil donanımlarıyla oldukça keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.352 litre bagaj hacmine sahip olan otomobilin arka koltukları yatırıldığında 1.165 litreye kadar yükleme alanı sunuyor. Önceki nesillerine göre çok daha geniş iç mekana ve bagaj hacmine sahip olan Yeni Hyundai i20  konforu ve işlevselliği aynı anda sunuyor.

Yeni Hyundai i20 Hibrit

Verimliliği Ön Planda Tutan Motor Seçenekleri 

Yeni i20 hibrit versiyonuyla çok daha ekonomik ve verimli bir sürüş deneyimi sunuyor. Yakıt tasarrufunu ön planda tutan otomobil özellikle şehir içi kullanımlar için oldukça avantajlı görünüyor. 

1.0 T-GDI 48V hafif hibrit sisteme sahip olan turbo benzinli motor yakıt tasarrufuyla ön plana çıkıyor. Şehir içinde 5,6 litre ve şehir dışında 4,2 litre tüketim değerlerine sahip olan i20 hibrit karma kullanımda ortalama 4,7 litre yakıt tüketiyor. Enerji Rejenerasyon Sistemine sahip olan hibrit model; otomobilin frenlediği ve yavaşladığı durumlarda ortaya çıkan kinetik enerjiyi elektrik enerjisine çevirip aküde depolanmasını sağlıyor.

Kompakt Boyutları ve Pratik Sürüş Dinamikleri 

Kompakt boyutları sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahip olan Yeni i20 kalabalıklardan kolayca sıyrılmanızı ve yolculuğun keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde pratik ve rahat bir şekilde hareket edebileceğiniz bir araç arıyorsanız Yeni i20 tam size göre. 

Genel olarak seri bir otomobil olan Yeni i20 sınıfına göre yeterli performansıyla beklentileri karşılamayı başarıyor. Yumuşak ve konforlu sürüş dinamiklerine sahip olan Yeni i20 uzun yolculuklarda bile oldukça rahat ve keyifli bir şekilde seyahat etmenizi sağlıyor. 

Uygun Fiyatı 

Yeni Hyundai i20 Hibrit rakiplerinin karşısında fiyat politikasıyla rekabeti arttırıyor. B segmentindeki diğer rakiplerine kıyasla çok daha uygun fiyatlara satılan Yeni İ20 bu özelliğiyle öne çıkıyor. Sıfır araç almak için kısıtlı bir bütçeniz varsa ve hesaplı bir otomobil arıyorsanız Yeni Hyundai İ20 Hibrit modelleri sizin için oldukça doğru bir tercih olacaktır. İkinci el piyasası da oldukça hızlı olan Hyundai modelleri satacağınız zaman değerinde ve hızlıca satabileceğiniz araçlar arasındadır. 

Yeni Hyundai i20 İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here