Honda, 26 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan 2020 Pekin Uluslararası Otomotiv Fuarı (diğer adıyla Auto China 2020) için programıyla ilgili ilk detayları açıkladı. Honda’nın standının yıldızı, markanın Çin’de tanıtılacak ilk elektrikli aracı hakkında ipuçları veren yeni bir otomobil konsepti olacak. Henüz adı açıklanmayan otomobil konsepti dünya prömiyeri Pekin’de yapılacak ve Honda, tasarıma bir teaser CGI ile kısa bir bakış sunuyor. Honda yeni konsepti için sadece bir kaç fotoğraf paylaştı.

Honda’nın Yeni Seri Üretim Elektrikli Araç Konsepti

Resim, altında büyük ışıklı Honda logosunun bulunduğu bir LED ışık şeridi ile birleştirilmiş şık LED farlara sahip otomobilin ön ucunu gösteriyor. Karanlık resim, rozetin altında ne olduğunu görmemize izin vermiyor, ancak bir elektrikli araç olduğunu bildiğimiz için ızgara olmadığını varsayıyoruz. Diğer görünür detaylar arasında LED sis farları, kaputtaki keskin hatları ve çok kollu alaşımlar yer alıyor.

Yeni Honda Konsepti: Çin İçin Seri Üretilen İlk Elektrikli Araç

Görüntünün aydınlatılması, Honda’nın EV konseptinin daha fazla detayının ortaya çıkmasına yardımcı olmuyor. Yeni elektrikli üretim aracını tam anlamıyla görmek ve yorumlamak için fuarı beklemek zorundayız.

Oranlara bakılırsa, Honda’nın EV (Elektrikli Araç) konsepti bir sedan veya muhtemelen bir crossover coupe olabilir, ancak bunu kesin olarak 26 Eylül’de resmi olarak piyasaya çıktığında bileceğiz.

Yeni Honda Konsepti: Çin İçin Seri Üretilen İlk Elektrikli Araç

Fuarda Sunulacak Diğer Honda Üretimleri

Elektrikli araç konsepti bir yana, Honda’nın Auto China 2020’deki standında, markanın Çin’de tanıtılacak plug-in hibrit sistemle donatılmış ilk aracı olan CR-V PHEV yer alacak. Tamamen yeni seri üretim modellerin yanı sıra çeşitli elektrikli modeller de sergilenecek.

Acura’nın standında çeşitli seri üretim modelleri yer alırken, Honda’nın motosiklet standında esas olarak Honda’nın Eğlenceli motosiklet modelleri yer alacak.

1990 yılında tanıtılmasından bu yana Pekin Otomobil Fuarı, dünyanın en önemli otomobil fuarlarından biri haline geldi. Etkinlik, Şangay Otomobil Fuarı ile dönüşümlü olarak iki yılda bir düzenleniyor.

Pekin Otomobil Fuarı 2020 yılı için başlangıçta 21-30 Nisan’da planlanmıştı ancak yeni korona virüs salgını nedeniyle yeni tarih 26 Eylül – 5 Ekim arası olarak planlandı.

Pekin Uluslararası Otomotiv Fuarı
Pekin Uluslararası Otomotiv Fuarı

Etkinliği hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için güvenli hale getirmek için organizatörler çeşitli güvenlik önlemleri uygulayacaklar. Autonews Europe’un bildirdiğine göre, kapasitenin herhangi bir şekilde sınırlandırılıp sınırlandırılmayacağı belli değil.

İkinci El Honda İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here