Yeni Elektrikli Toros Yollara mı Çıkıyor?

0
4338
Yeni elektrikli toros

Yeni elektrikli Toros geri mi dönüyor? Türkiye’nin zamanında en çok tutulan ve satılan modellerinden olan Renault Toros yeniden piyasaya çıkacak. Özellikle 90’lı yıllarda ülkemize damgasını vuran modelin yeniden satışa çıkarılması planlanmakta. Yeni Toros’un 2023 yılında elektrikli modeliyle piyasaya çıkacağı öne sürüldü.

90’lı yıllarda ülkemizde büyük bir iz bırakan ve Anadolu’da kullanımına hala devam edilen Renault Toros’un yeniden piyasaya sürülmesi planlanıyor. Efsane model Toros için ilk hamle de Renault’tan geldi. Bunun ardından yeni Toros’un elektrikli olarak 2023’te piyasaya çıkması bekleniyor.

Yeni elektrikli toros

Yeni Elektrikli Toros Geliyor

Bir dönem Türkiye’ye damgasını vuran efsane modeller tekrardan üretime hazırlanıyor. Renault Toros’un yeniden piyasaya çıkacağı iddiası ülkemizde büyük heyecan yarattı.

Renault şu aralar klasik modellerini elektrikli motorla tanıştırarak heyecan yaratan işlere imza atıyor. Bunun en büyük örnekleri olarak ise R5 ve Toros’u söyleyebiliriz. Elektrikli R5 2021 yılında tanıtıldı. R5’in önümüzdeki süreçte seri üretime geçeceği de açıklandı. Gelecek yıllarda R5’in Zoe modelinin yerini alacağı da iddia edilmişti. Fakat Zoe’nin yerini alabilecek tek aracın R5 olmadığı açıklandı. Buna göre Toros’ta Zoe’nin yerine düşünülen modeller arasında bulunmakta. Fransa menşeili bir habere göre Renault, önümüzdeki süreçte R5 ve Toros’u benzer fiyat baremleriyle satışa sunacak. Diğer yandan R5 ve Toros modellerinin fiyat etiketlerinin ise Zoe modeli ile aynı paralellikte olacağı sızdırılan bilgiler arasında bulunuyor.

Yeni Elektrikli Toros

Efsane model Toros’un, elektrikli Toros olarak tekrardan karşımıza çıkacağını ise kesin olarak önümüzdeki günlerde öğreneceğiz gibi duruyor. Fakat bu detayların ve ayrıntıların bir iddia olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak yeni bir gelişme olduğunda veya otomobil markalarından bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

Satılık Tüm Renault Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here