Yeni 2022 Porsche Cayenne, Yeni Tasarımına Kavuşuyor

0
3419

Yeni 2022 Porsche Cayenne, Yeni Tasarımına Kavuşuyor .Stuttgart’ın çok satan performans SUV’sinin görünümü daha küçük Macan ile aynı çizgiye getirilecek.

Yeni Tasarım

Porsche, için en büyük modeli Yeni 2022 Porsche Cayenne için , 2017’de piyasaya sürülen 9Y0 nesli otomobili için güncellemeyi başlatmaya hazırlanıyor .

Kamuflajlı Görüntülendi

Hafif bir  kamuflajla gelişmiş yol testlerinden geçmektedir . Yenilenen Mercedes-AMG GLE 63  rakibi olan ; Yeni 2022 Porsche Cayenne için, yeniden şekillendirilmiş LED farlar ve hava giriş kanatlarına entegre edilmiş benzersiz gündüz farları içeren, incelikle yeniden tasarlanmış bir ön kısma sahip olacak şekilde ayarlandı.

Yeni 2022 Porsche Cayenne

Devamında ,Daha da önemlisi, arkada kısımdaki değişiklik – bu yılın başlarında önceki bir prototipte görüldüğü gibi – tam boyutlu Cayenne SUV, muhtemelen onu daha küçük Macan ile aynı boyutlara getirecek. Dolayısıyla , Tamamen elden geçirilmiş bir arka tarafa sahip olacak. Numara plakası, daha yeni Cayenne Coupé’ye daha çok benzeyen daha yumuşak bir görünüm  sağlayan tampona dönüştürüldü.

Yeni 2022 Porsche Cayenne

Yeni 2022 Porsche Cayenne SUV büyük olasılıkla ;bu görüntülerde kamuflaj kaplamasının altına gizlenmiş gibi görünen kendine özgü arka ışık çubuğunu koruyacak.

Aynı Şanzıman

Devamında ;Güncellenen otomobilde herhangi bir teknik değişiklik olduğuna dair bir gösterge yok. Ancak,  görünüşe göre Cayenne yalnızca otomatik bir şanzımanla sunuluyor ; geleneksel şanzımanını 911 amiral gemisi spor otomobilinden alınan çok daha küçük bir ürünle değiştirecek gibi görünüyor . Bunun dışında, Gösterge paneli , direksiyon simidi, koltuklar ve bilgi-eğlence sistemi için  ; ince revizyonlar da olası revizyonlar arasında görünüyor.

Yeni 2022 Porsche Cayenne

Öncelikle , Güç aktarma organları açısından ; Cayenne Turbo, geçen yıl ile yakından ilişkili Panamera sedan için olduğu gibi; daha güçlü bir Turbo S varyantına yol açabilir. Bunun dışında ; Bu model en güçlü elektrikli olmayan Cayenne’in 4.0 litrelik V8’inin çıkışını 542bhp’den 621bhp’ye çıkarır ;  ve 0-62mph süresinin 4.0 saniyenin altına düştüğünü görebilir. En önemlisi , Cayenne yeni tasarımıyla merak konusu olmaya devam ediyor . Aynı zamanda, Sizinle ilk tasarım revizyonunu ve fotoğraflarını paylaştık. Bunun dışında Porsche Cayenne için bir takım tahminler bulunmaktadır.

Son olarak ,  Cayenne Panamera’nın liderliğini takiben  E-Hybrid ve Turbo S E-Hybrid arasındaki boşluğu doldurmak için  ; yeni bir 552bhp orta menzilli Cayenne S E-Hybrid plug-in modeline sahip olabilir.

2.EL OTOMOBİL

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here