Pandemi döneminde popülerliği artan kamp tatilleri nedeniyle karavanlarda yüksek oranlarda satışlar artmıştı. Popülerlik hala bozulmadı ve insanlar için seçenekler artmaya devam ediyorSeçeneklerin sınırlı olduğu bir pazarda; Winnebago, 2017’de Revel karavan minibüsünü piyasaya sürdüğünde karayolu macera trendini benimseyen ilk büyük Amerikan karavan üreticilerinden biri oldu.

Winnebago, çoğu insan tarafından devasa, ikinci ev tipi karavanlar ile tanınıyor. Ancak marka, son zamanlarda, off-road pazarına da girdi.

winnebago ekko

Winnebago Ekko: B+ Bir Karavan

Marka, Ekko’yu B Sınıfı bir karavanın verimliliğini sunan C Sınıfı karavan kapasiteli bir araç olarak tanımlıyor. Buna “B +” diyorlar. Karavan, dört tekerlekten çekişli bir Ford Transit şasisi kullanıyor.

Winnebago, Ekko’yu soğuk havayı uygun hale getirmek için çatıyı, duvarları ve zemini yalıttı. Ayrıca zemin seviyesinin üzerindeki ısıtmalı yer içerisinde su depoları ve hatları yer alıyor ve çift camlı pencereler kullanılmaktadır.

Çatıdaki üçlü güneş paneli, standart lityum iyon pillerde depolanan ve yine motor tarafından şarj edilen 455 watt elektrik üretebilir. Ekko’nun şebeke dışı hazırlığı, 50 galonluk tatlı su deposu ile geliştirildi.

2021 winnebago

Geliştirilebilir Özellikler

İsteğe bağlı bir açılır-kapanır tavan, uyku kapasitesini ikiden dörde çıkarır. Tanksız ısıtıcıdan sağlanan sıcak su ile lavabo, tuvalet ve duş içeren bir banyo bulunmaktadır. İçeride lavabo, set üstü ocak ve buzdolabı / dondurucu içeren bir mutfak ve dışarıda sürgülü bir mutfak mevcuttur. Arka taraftaki garaj bisikletler için yeterince büyüktür ve üç taraftan erişilebilir.

Ekko, 10 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş ile eşleştirilmiş 310 beygir gücüne ve 400 lb-ft torka sahip 3,5 litrelik EcoBoost V6 ile çalışan Ford Transit minibüsüne dayanıyor. 31 galonluk bir yakıt aralığı, makul bir seyir aralığı sağlıyor. Otomatik acil durum frenlemeli çarpışma uyarısı, şeritte kalma yardımı, kör nokta izleme ve sürücü uyanıklık monitörü dahil olmak üzere aktif güvenlik özellikleriyle donatıldığını da belirtmek gerekli.

2021 ekko

Ekko’nun fiyatı 163,662 $ ve yeni yılın ilk gününden sonra satışa sunulacak. Ayrıca Winnebago, ikinci ve daha büyük bir versiyon da planlıyor.

İkinci El Otomobil İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here