VW Caravelle Bulli, 4×4 Minibüs İncelemesi

2
7737

VW Caravelle Bulli modeli, 4×4 çekiş sistemi ile zorlu koşulların üstesinden gelmek üzere yollarda…

Transporter’dan bildiğimiz bu araç modeli, bir minibüs olmasına rağmen sunduğu teknoloji ve konfor donanımları ile lüks sınıf bir araç deneyimini size sunmayı başarıyor. Böyle bir minibüste 4×4 sisteminin kullanılıyor olması oldukça avantajlı. Hem bireysel, hem ticari kullanımlarda zorlu dağ yolları veya karlı zeminlerde ciddi anlamda hayat kurtarıcı olabilir.

Vw Caravelle bulli

Normal düzendeyken önden çekiş sistemi olan araç, gerekli anlarda elektronik sensörlerin ölçümüne göre 4 tekere güç dağılımını yapabiliyor.

1VW Caravelle Bulli Özellikleri

2030 kilo ağırlığı olan aracın 200 Hp güç üreten yapısı, 450 NM tork üretiyor ki, bu değer oldukça tatmin edici düzeyde. Bir minibüs olmasına rağmen 0-100 hızlanması 9.2 saniye olarak ölçülmüş. Ön ve arkada disk frenler kullanılırken, arka tarafta kullanılan disklerin hava soğutmalı olması aracın performansıyla ilgili kullanıcılarına göz kırpıyor.

Ön tasarımına bakıldığında, led farlar ve krom çıtaların konumu ve yapısı aracın premium bir minibüs olduğunu hemen hissettirmeyi başarıyor.

Motor tarafında ise;

2.0 litrelik çift turbolu, bir dizel motor kullanılmış. Bu motora 7 İleri çift kavramalı otomatik şanzıman (DSG) eşlik ediyor. Arka tarafta yine led stop grubu oldukça şık durmuş ve yeni dinamik renkleri ile kombin edilince araç gerçekten göze hoş geliyor.

Vw Caravelle bulli

8+1 oturma düzenine sahip VW Caravelle Bulli, bagaj alanını isteğinize göre organize etmenize imkan sağlıyor. 17″ çapında jantları oldukça sade ve şık bir görünüme sahip.

Ortalama yakıt tüketim değerleri : 10 LT civarlarında olacaktır.

Vw Caravelle bulli

2Tasarım Ve Donanımlar

İç mekanda oldukça güzel özellikler sunan araç, perde sistemi ve arka tarafta ayrı bir klima kumanda paneli sunarak yolculuk konforunu artırıyor. Aracın ön kısmına geldiğimiz zaman gerçekten bir Volkswagen binek modeline binmişçesine konforlu ve dolu dolu görünüyor.

Kendini park edebilme özelliği de mevcut.

Vw Caravelle bulli

Dijital gösterge paneline ek büyük bir multimedya ekranı da sizleri karşılıyor. Apple car play ve Android Oto desteği olan multimedya ekranının kullanımı oldukça kolay. Adaptif hız sabitleme, ön çarpışma önleme sistemi gibi günümüz güvenlik teknolojilerini Caravelle bulli size sunuyor.

Vw Caravelle bulli

Ruhsatta otomobil olarak geçen modelin fiyat konusu biraz üzücü olabiliyor. 🙂

500.000 TL bandında bir fiyatlandırması olan Caravelle Bulli için yorumlar sizin.

İkinci El Caravelle İlanları

Tekerinize taş değmesin.

 

 

2 YORUMLAR

  1. wosvagenden gecemiyorum aradigim araci bulamiyorum tıransporter uzun şahse otomatik 0 km şu anda caddy kulaniyorum doyamadim ama biraz böyütmek istemiştim bakalim türkiye ne zaman gelecek

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here