Volkswagen Touareg 2022: İnce Dokunuşlara Sahip Bir SUV

0
2201
volkswagen touareg 2022, önden görünüm, siyah renk

Volkswagen Touareg 2022 20.yaşına özel bir tasarımla giriyor. İlk olarak 2002’de ortaya çıkan Volkswagen Touareg Edition macerası 20. yılını ince dokunuşlu bir tasarımla kutluyor. Artık üçüncü nesil ile yollarda olan SUV modeli aynı zamanda Volkswagen grubunun gözdelerinden birisi. Ayrıca piyasaya özel renk seçenekleri ile sürülecek olan Touareg, tasarımıyla 2022’nin en gözde araçlarından birisi olmayı hedefliyor.

Volkswagen Touareg 2022 Dış Tasarımı

volkswagen touareg 2022, önden görünüm, siyah renk

Alman otomobil üreticisi bu yeni SUV modeli için “Meloe Blue” adlı bir renk tercih etti. Bu renk ile birlikte araç hem canlı hem de asil bir görünüm kazanmış oldu. Ayrıca oldukça parlak olan 20 inçlik jantları da araçla bütünleşmiş halde. Ek olarak aracın dış tasarımında çeşitli yerlerde Edition 20 logosu yer alıyor. Bu 20. yıla özel tasarım ayrıca daha az keskin hatlara sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Kesinlikle agresif bir tavrı olmayan bu yeni SUV modeli aynı zamanda dinamikliği de temsil ediyor.

Volkswagen Touareg 2022 İç Mekan

volkswagen touareg 2022, iç mekan görselleri

Aracın iç mekanında çeşitli noktalarda Edition 20 logoları yer alıyor. Bununla birlikte kullanıcılarına son derece teknolojik bir deneyim yaşatmak istiyor. Bunun için de 15 inçlik bir dokunmatik ekran ile her türlü teknolojik cihaz ile uyumlu çalışıyor. Savona deri döşeme koltuklara sahip olan SUV model içi siyahın asaletini yansıtıyor.

Dört Farklı Motor Seçeneğine Sahip Yeni SUV

volkswagen touareg 2022, arkadan görünüm, siyah renk

Volkswagen Touareg 2022 katalogda dört farklı motor seçeneğine sahip. Bunların içinde iki dizel, bir benzinli ve bir şarj edilebilir hibrit motor yer alıyor. Böylece yenilenen SUV model, farklı tüketici profillerine hitap etmiş oluyor. 3.0 litrelik altı silindirli dizel motoru 500 Nm tork ile 231 beygir gücünde. Diğer dizel motoru ise 600 Nm tork ile 286 beygir gücünde. Ayrıca aracın benzinli versiyonundaki motoru ise 450 Nm tork ile 340 beygir gücünde. Son olarak çevre dostu hibrit motoru da 600 Nm tork ile 381 beygir gücünde.

Sıfır KM Volkswagen Touareg Modelleri 

2. El Volkswagen Touareg Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here