Volkswagen Passat Variant 2021 İnceleme

0
5136

Ergonomik ve estetik bir iç yaşam alanına sahip olan Volkswagen Passat Variant gelişmiş donanımları ve sürüş asistanlarıyla rahat ve konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. 650 litrelik geniş bagaj hacmi fazla eşya ile seyahat eden yolcuların ve kalabalık ailelerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Saklama alanı ve eşya gözleri açısından oldukça zengin olan otomobil ince düşünülmüş fonksiyonel detaylarıyla dikkat çekiyor.

Konfor Donanımları ve Özellikleri

4889 mm uzunluğa, 1832 mm genişliğe ve 1516 mm yüksekliğe sahip olan Volkswagen Passat Variant geniş gövde yapısı ve dinamik hatları sayesinde oldukça heybetli ve güçlü görünüyor. 1450 kg ağırlığa sahip olan otomobil yeni nesil motoru ve gelişmiş süspansiyon sistemi sayesinde rahat ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor.

650 litre bagaj hacmine sahip olan otomobil düz yükleme alanı sayesinde yüklerinizi kolay bir şekilde yüklemenizi sağlıyor. Elektrikli bagaj kapağı elleriniz doluyken tek dokunuşla kolayca açılarak eşyalarınızı rahatça yüklemenizi sağlıyor. Bagaj kısmına konumlandırılmış fonksiyonel eşya gözleri farklı amaçlar için kullanacağınız eşyalarınızı ayrı bir şekilde depolamanıza yardımcı oluyor.

Geniş ve ferah iç yaşam alanı tüm yolcuların uzun süren yolculuklarda bile rahat edebilmesi için üst seviyede konfor sunuyor. Yeni nesil bilgi ve eğlence sistemi yolculuklardan keyif almanızı sağlıyor. Gelişmiş sürüş destek sistemleri konforlu bir sürüş deneyimi sunarken yolculuklarınızı güvenli bir hale getiriyor. Ergonomik iç yaşam alanı modern görünümüyle ön plana çıkıyor.

Teknoloji ve Konfor Ön Planda

LED ön farlar ve arka stoplar otomobilin çok daha teknolojik ve modern görünmesini sağlıyor. Dinamik uzun far asistanı özelliği sayesinde karşı şeritten gelen sürücüleri rahatsız etmeden otomatik olarak ışık şiddetini ayarlayıp yüksek bir görüş mesafesi sağlıyor.

Volkswagen Passat Variant

10 inç büyüklüğündeki dijital gösterge ekranı akıcı arayüzü ve yüksek grafik kalitesiyle ön plana çıkıyor.  Navigasyonun ve sürüş asistanlarının görüntülenebildiği dijital gösterge ekranı farklı sürüş modlarına göre kişiselleştirilebilen animasyonları ve temalarıyla keyifli bir deneyim yaşatıyor. Geniş multimedya ekranı yüksek dokunmatik hassasiyeti ve hızlı çalışmasıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. 

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar kolay bir şekilde ideal oturma pozisyonunuza göre ayarlanarak rahat bir oturma pozisyonu sağlıyor. Yan ve bel desteği bulunan geniş yüzeyli koltuklar yolcuları sararak konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Isıtma özelliği bulunan koltuklar soğuk havalarda rahatlık sağlıyor.

Geniş yüzeyli panoramik cam tavan otomobilin iç yaşam alanını ferah hale getirerek yolcuların rahatlamasını sağlıyor.  Ergonomik bir tasarıma sahip olan ön konsol sürücünün rahatlıkla kontrol edebileceği şekilde konumlandırılmış. 

Çift kavramalı DSG otomatik şanzıman seçeneği ile satışa sunulan Volkswagen Passat Variant hızlı ve akıcı vites geçişleriyle konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Geniş gövde yapısı, gelişmiş ağırlık dağılımı ve yeni süspansiyon sistemiyle güçlü yol tutuşuna sahip olan otomobil sportif sürüş dinamikleriyle yüksek performans sunuyor.

Volkswagen Passat Variant

Volkswagen Passat Variant Motor ve Performans

1.5 TSI

1,5 litre TSI benzinli motor 150 hp güç ve 250 nm tork üretiyor. Aktif silindir teknolojisine sahip olan bu motor düşük hızlarda ve devirlerde silindirlerin çalışmasını otomatik olarak düzenleyerek verimlilik ve yakıt tasarrufu sağlıyor. Şehir içi kullanımda 6,5 litre ve şehir dışı kullanımda 4,6 litre tüketim değerlerine sahip olan Volkswagen Passat Variant 1,5 TSI karma kullanımda ortalama 5,3 litre yakıt tüketiyor. 0-100 kilometre hızlanmasını 8,8 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 213 kilometre hıza ulaşıyor.

1.6 TDI 

1,6 litre TDI dizel motor 120 hp güç ve 250 nm tork üretiyor. 11,5 saniyede 100 kilometre hıza ulaşan otomobil maksimum 199 kilometre hıza çıkıyor. Şehir içi kullanımda 4,8 litre ve şehir dışında 4,2 litre yakıt tüketen Volkswagen Passat Variant 1,6 TDI karma kullanımda ortalama 4,4 litre yakıt tüketiyor. Düşük yakıt tüketim değerleriyle ön plana çıkan otomobil verimli ve ekonomik bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

2.0 TDI 

2,0 litre TDI dizel motor 240 hp güç ve 500 nm tork üretiyor. Serinin en güçlü modeli olan Volkswagen Passat Variant 2,0 TDI 0-100 kilometre hızlanmasına 6,3 saniyede çıkarken maksimum 240 kilometre hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 6,6 litre ve şehir dışı kullanımda 4,9 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 5,5 litre yakıt tüketiyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ile alınabilen otomobil yüksek performansı, sportif sürüş dinamikleri ve güçlü yol tutuşuyla dikkat çekiyor.

Volkswagen Passat İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here