United Nude Lo-Res; sahip olabileceğiniz çokgen araba.. Eski video oyunlarının hayranıysanız, bu Lo-Res duygusal bir akort edebilir ve sizi o günlere geri götürebilir.

United Nude Lo-Res, şirketin kurucusu Rem D. Koolhaas tarafından United Nude için tasarlanmış bir sanat arabasıdır. Lo-Res Car’ın dört prototipi tanıtım amacıyla oluşturuldu. İlk versiyonu 2016’da Wallpaper Magazine Tasarım Ödülü kazandı ve daha sonra prototipler müzik videolarında göründü. Üç numaralı şasi olan bu örnek, 12 renkli şeffaf polikarbonat panelden yapılmış bir gövdeye sahip çelik boru çerçeveli bir şasi üzerine inşa edilmiştir.

Lo-Res esasında mümkün olduğunca az şekle dönüştürülmüş bir Lamborghini Countach’a dayanmaktadır. Lo-Res şu anda Bring a Trailer’da satışa sunulmaktadır.

United Nude Lo-Res Konsept Araç

İlk Gran Turismo’yu veya Battlezone gibi erken dönem çokgen oyunlarını ya da düşük poligon sayısı estetiğini oynayarak büyüdüyseniz, sizin için bir araba var. Tabii ki, bu seri üretilen bir makine değil. United Nude Lo-Res sınırlı sayıda üretildi ve satılıktır.

United Nude Lo-Res; Sahip Olabileceğiniz Çokgen Araba

Bu vahşi makine beklenmedik bir müşteri için tasarlandı ve üretildi: United Nude. United Nude’a aşina değilseniz, bu bir ayakkabı firmasıdır. Bir Fragman Getirin, bu Lo-Res’in 3 numaralı şasi taşıdığını not eder. Bu da vahşi doğada başka şasiler olabileceği anlamına gelir. Bununla birlikte, bu Lo-Res kısa süre önce ünlü Petersen müzesinde biraz zaman geçirdi. Ayrıca ulaşıma bir avuç alternatif yaklaşım içeren Disruptors sergisinin bir parçası olarak sergilendi.

United Nude Lo-Res; Sahip Olabileceğiniz Çokgen Araba

Lo-Res’e araba demek biraz zor olabilir. Bu daha çok bir mobil sanat eseridir ve kayıt eksikliği veya geleneksel araç unvanı bunu yansıtmaktadır. Üreticiler, bu sınırlı üretim arabasının kendi gücüyle hareket ettiğini söyledi. Lo-Res, tek vitesli şanzıman yoluyla arka tekerlekleri besleyen 5 kilovatlık bir elektrik motoruna sahip. Bu şeyi sürebiliyor olsanız da, muhtemelen özel alanlarda kullanamayacaksınız. United Nude’daki insanlar, bu açısal makinenin 50 km hızla maksimuma çıktığını söylüyor. Trafikte böyle bir araba görmek herkese farklı gelecektir.

Çokgen Araba Lo-Res’te Yolculuk

Normal bir arabaya gayet açık bir şekilde bulunan kapılarından girersiniz. Lo-Res’e nasıl gireceğinize gelince durum biraz değişiyor. Ekip, NHRA’nın komik araba oyun kitabından bir not aldı. Tüm vücut, iki koltuğu ortaya çıkarmak için kaldırılır. Lo Res’in kemer hattının üzerindeki açısal paneller yarı saydamdır ve sürücünün nereye gittikleri hakkında bir fikir sahibi olmasını sağlar.

United Nude Lo-Res; Sahip Olabileceğiniz Çokgen Araba

Petersen Müzesi’nin baş tarihçisi Leslie Kendall, neden birinin böyle bir şey yaptığını veya bir koleksiyona eklemek istediğini merak ediyorsanız, “Her şeyi bir kez denemek zorundasınız. Ve bazen bir şeyi en temel özelliklerine kadar parçalamak, bir tasarımın kalbine ulaşmanın yolu.

Baş tarihçi Kendall, “Sanat adı altında oldukça ilginç bazı arabalar gördük” diyor. Ayrıca “Arabalar sanatın konusu olabilir: Bir arabayı farklı renklere boyayabilir veya bir arabanın resmini çekebilirsiniz. Bir araba kısaca sanatın aracı olabilir: BMW sanat arabaları gibi bir arabayı boyayabilirsiniz. Veya bir araba başlı başına bir heykel olabilir. Gerçek şu ki bazı arabalara çok uzun zamandır bir heykel gibi davranılıyor ve bunlar yalnızca sergileniyor.”

Kendall ayrıca, birinin geleneksel olmayan bir şekle sahip bir araba tasarlamasının ilk kez olmadığına da dikkat çekiyor. Küpten yapılmış bir araba olan Quasar Unipower gibi arabalara ve küre şeklindeki arabalara işaret ediyor.

United Nude Lo-Res İç Mekanı

İçeri girmek için, uzaktan kumandalı kapaklı gövdenin yükselmesi gereklidir. Ardından cilalı metalden yapılmış ve nervürlü siyah döşemeye sahip sabit tandem oturma düzeni ortaya çıkar. Koltukların her iki yanında birkaç ışık çubuğu bulunur. Ve bir kontak anahtarı, akü şarj göstergesi ve diğer anahtarları içeren sürücü kontrol paneli sağda bulunur. Sürücü, krom, altıgen bir direksiyon simidi üzerinden hareket ediyor ve direksiyonun arkasına yerleştirilmiş basit dijital ekranlar var.

United Nude Lo-Res Fiyat

Bununla birlikte, Lo-Res şu anda 111,111 dolar civarında bir fiyat etiketine sahiptir. Bu, bir mobil sanat eseri için küçük bir değişiklik değil. Elbette, sanata gerçekten bir fiyat biçebilir misin? Evet, yapabilirsiniz ve müzayede birkaç gün içinde kapandığında bu arabanın bir sahibi olacak. Bu çılgın makineden daha fazlasını görmek istiyorsanız BaT’ye gidin.

İkinci El Otomobil İlanları

Legolar İle Yapılmış Toyota Supra GR Gerçek Boyutlu

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here