Tesla Supercharge Bir Yıl Bedava Sunulacak

Tesla Supercharge, yıl sonundan önce bir araç teslim alan Model 3 ve Model Y alıcıları için bir yıllık ücretsiz olarak sunuluyor. Elon Musk liderliğindeki otomobil üreticisi, Kuzey Amerika’daki personelini teslim edilmeyen Model 3 ve Model Y araçlara bir yıl ücretsiz sınırsız süperşarj sağlama yetkisi verdi. Yeni Supercharging teklifi, şirketin genellikle yıllık teslimat ve üretim hedeflerini karşılamak için çalışma oranını artırdığı Tesla’nın yıl sonu satış hamlesinin bir parçası.

tesla supercharge

Promosyon, 12 Aralık ile 31 Aralık gün sonu arasında müşteriye teslim edilebilen veya müşteri tarafından kabul edilebilen Model 3 ve Model Y araçlar için geçerli olacak. Satış temsilcisine göre promosyon hemen yürürlüğe girmeyecek ve Ocak ayının ilk iki haftasında uygulanacak.

Promosyon aktif hale geldikten sonra, araçta ve uygulamada sürücünün ücretsiz Supercharging erişimine sahip olduğunu onaylayan bir mesaj görüntülenecektir. Promosyon, promosyon mesajının araçta ve Tesla Smartphone uygulamasında ilk görünmesinden itibaren 365 gün sürecektir.

Tesla’nın Yıl Sonu Planları

Yıl sonu, Tesla’nın yıl için üretim sayılarını ve teslimat rakamlarını artırmak için son birkaç ayda son hız çalıştığı zaman. Son çeyrek genellikle araba satın almayı daha çekici hale getirmek için teşviklerle dolduruluyor. Tesla daha önce 2020 yılının sonuna kadar mevcut çeyrekte 500 bin elektrikli araç teslim etmeyi planlamıştı. Şu sıralar bu hedefe ulaşmak ve bir sonraki çeyrek rekorunu kırmaktan yaklaşık 181 bin elektrikli araç uzak gözüküyor.

Diğer birçok otomobil üreticisinin aksine, Tesla tüm dağıtım ağına sahip ve satış geliri, araç “teslim edilene” kadar alacaklandırılamaz.

tesla süper şarj

Süper şarj teşvikleri, Tesla’nın çok fazla sayıda yeni müşteriye hitap etmesi için iyi bir yol gibi gözüküyor. Dünyada benzinle çalışan motorlar üreten hiçbir otomobil şirketi, satış promosyonunun dışında bedava yakıt sunmaz. Tesla’nın Supercharging istasyonlarına sahip olması, şirketin otomobillerini satın almak için cazip fırsatlar sunmasına olanak tanıyor.

Ücret ödemeden geçecek bir yıl büyük bir avantaj ve her iki tarafa da olumlu etkisi olacak bir hareket gibi görülebilir. Tesla, 2020 için belirlediği 500.000 araç üretim hedefine yaklaşacak; müşteriler ise seyahat ederken ücret ödemek zorunda kalmadan elektrikli araç sahipliğini deneyimleyebilecek.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here