Ana Sayfa Genel Tesla Araçlarında Apple Music! Çok Yakında Geliyor..

Tesla Araçlarında Apple Music! Çok Yakında Geliyor..

0
931

Apple tarafından geliştirilen, müzik ve podcast dinlemeye yarayan Apple Music, kullanıcılar tarafından oldukça tercih ediliyor. Eğer sizlerde bu uygulamayı sevenlerdenseniz güzel bir haberimiz var. Apple Music artık Tesla model otomobillerde kullanılabilir! İşte tüm detaylar…

Apple Music Tesla’da!

Bildiğiniz üzere Tesla, elektrikli otomobil denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri. Marka, otomobilleri için geliştirdiği teknolojiler ile birlikte de adından hayli söz ettiriyor. Tesla özellikle multimedya sistemi ile diğer markaları solluyor. Üstelik sürekli güncellenebilen sistemi sayesinde de aracınızda son teknolojiye erişebilip kullanabiliyorsunuz.

Aklınıza gelen ya da gelmeyen birçok uygulama Tesla model otomobillerde kullanılabilmekteydi. Artık o çok sevdiğimiz Apple Music’te Tesla otomobillerinde yer alabilir. Bu bilginin kaynağı kim mi dersiniz?  Tesla’nın Los Angeles’ta yer alan Peterson Otomotiv Müzesi’ndeki sergisini gezen bir kişi. Söz konusu kişi, Apple Music yüklü olan ve araç sahiplerine henüz tanıtılmamış yazılım sürümü ile çalışan bir Tesla Model S fark etti.

Biliyoruz ki diğer otomobil üreticilerinin çoğu, araç içi medya sistemi olarak Apple CarPlay ve Android Auto kullanmakta. Ancak Tesla’nın kendi müzik çalar sisteminde Apple Music’in direkt kendisini sunması oldukça güzel olacak gibi görünüyor. Hali hazırda Tesla’da Spotify ve Tidal gibi çeşitli müzik uygulamaları yer alıyordu.

Güncelleme ile Birlikte Kullanıma Sunulacak!

Söz konusu uygulama henüz araç sahipleri tarafından kullanılamıyor. Ancak bu uygulama V11 tatil güncellemesinin yapılması ile birlikte kullanıcıların kullanımına sunulacak. Üstelik ABD fiyatı ile Apple Music, aylık 9.99 dolarlık ve yıllık 99 dolarlık bir plan ile sunulacak. Uygulamayı kullanacak kişiler ise Apple kimlikleri ile uygulamaya giriş yapıp kullanmaya başlayabilecekler.

Sıfır Km Otomobiller

HENÜZ YORUM YOK