Suzuki Swift Blue & White 70 Adet Üretimle Sınırlı

0
3539
Suzuki Swift Blue & White, önden görünüm, beyaz renk

Suzuki Swift Blue & White adlı özel seri, sınırlı sayısıyla Avrupa pazarına çıkmaya hazırlanıyor. Bu seri ile Japon otomotiv üreticisi kullanıcılarına daha fazla ayrıcalık sunmayı hedefliyor. Bunun için de birçok standart özelliği korurken hibrit bir motoru da sunmayı hedefliyor. Yeni Swift Blue & White üretimi şimdilik sadece 70 adetle sınırlı olacak. Bu özel serinin kendine has imza niteliğinde bazı özellikleri var. Mesela ızgara, dış ayna kapakları ve tavandaki mavi dokunuşlar kimliğini belli ediyor. Bu mavi tonlar ile gövdeye hakim olan inci beyazı arasındaki keskin tezatlık sağlıyor. Böylece tam da Japon otomobil markası Suzuki’nin elde etmek istediği tasarımı ortaya çıkarıyor.

Suzuki Swift Blue & White ile Sürüş Keyfi Bir Başka

Suzuki Swift Blue & White, önden görünüm, beyaz renk

Özel seri, öngörülü fren kontrolü, şerit takip sistemi ve sürücü yorgunluk uyarısı ile yolculuğu daha güvenli bir hale getiriyor. Ayrıca trafik işareti tanıma, kör nokta izleme özellikleri ile uzun farları birleşince araç her yanında göz varmışçasına etrafına hakim oluyor. Üstelik LED farlar, sis farları ile görüş kalitesi artıyor. Bununla birlikte, renkli arka camlar ve kilitlenebilir kapı aynaları ile de sürüş keyfini artırmayı hedefliyor. Hem gece hem de gündüz fonksiyonlu iç dikiz aynası ile çok fonksiyonlu direksiyon simidi de sürücüye zirveyi yaşatmak için hazır bekliyorlar. Suzuki Swift Blue & White aynı zamanda 4,2 inç büyüklüğünde renkli LCD ekranlı gösterge paneline sahip. Ayrıca araçta standart olarak otomatik klima kontrolü ve düğmeyle araba çalıştırma özellikleri yer alıyor. Bunlara ek olarak, 7,0 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemini de bünyesinde bulunduruyor. Böylece, Apple Car Play, Android Auto, Bluetooth, DAB radyo, navigatör vb. özellikler araç ile uyumlu halde çalışıyor.

Hafif Hibrit Teknolojisine Sahip Motor

Suzuki Swift Blue & White, beyaz renk, arkadan görünüm

Suzuki Swift Blue & White kaputunun hemen alt kısmında 83 hp gücünde ve 107 Nm maksimum torklu bir hibrit benzinli motora sahip. Önden çekişli bu özel araba aynı zamanda 5 vitesli manuel şanzıman sistemine sahip. Ayrıca tüm gücünü Suzuki’nin SHVS adını verdiği hafif hibrit teknolojisine borçlu.

Sıfır KM Suzuki Swift

2. El Suzuki Swift Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here