SsangYong Torres SUV Tanıtıldı! İşte Detaylar;

0
10068
SsangYong Torres SUV , beyaz renk, önden görünüm

SsangYong Torres SUV tanıtıldı. Güney Koreli otomobil üreticisinin merakla beklenen SUV modelinin yakın zamanda bir elektrikli versiyonu da çıkacak. Piyasadaki birçok SUV modellerinden özellikler barındıran model aynı zamanda Güney Kore’de çok uygun bir fiyata satılacak.

SsangYong Torres SUV Dış Tasarım

SsangYong Torres SUV, önden görünüm, gri renk

Ön kısımda LED farlarla birlikte altı parçalı bir ızgara yer alıyor. Bu görüntüsüyle birlikte Jeep modellerine de benzemiş oluyor. Bununla birlikte alüminyum korumalı plakası ve havalı sis lambaları ile bir 4×4’ten beklenen birçok özelliği taşımış oluyor Güçlü bir görünüme sahip olan model tercihe bağlı 20 inç boyutuna kadar çıkabilen jantlara sahip. Ayrıca tercih dahilinde havalı yan basamakları da aracın havalı görüntüsüne eşlik ediyor. Arka kısımdaki yana doğru açılan bagaj kapağı ve arka tampon da uyum içerisinde.

Tamamen Teknolojik Bir İç Mekan

SsangYong Torres SUV iç mekan

Son derece teknolojik özelliklere sahip iç mekanda çift tonlu bir tasarım hakim. Krom ve karbon fiber stilinin birleştiği iç mekanda, direksiyon simidinin arka kısmında dokunmatik bir dijital gösterge paneli ekranı yer alıyor. Herhangi bir işlem için tuş barındırmayan SsangYong Torres SUV, 12.3 inçlik dokunmatik multimedya ekranına sahip. Ayrıca klima kontrollerinden, sürücü destek sistemlerine kadar her şeyi dokunmatik ekrandan halletmek mümkün. İçerisinde kendisine yakışır bir ses sistemi olan SUV modelin tam 6 hoparlörü var. Ayrıca konforlu koltuklar ve akıllı cihazlarla uyumuna ek olarak 7 adet hava yastığına sahip.

SsangYong Torres SUV ile ilgili teknik detaylar henüz net olarak açıklanmadı. Ancak T-GDI benzinli bir ünitesi olacağı şimdilik bildiklerimiz arasında. Bununla birlikte büyük ihtimalle Korando’da görmeye alışık olduğumuz 1.5 litrelik dört silindirli turbo motor sistemi de yer alacak.

Son olarak yakın zamanda Avrupa’ya gelecek olan SUV modelin başlangıç fiyatı Güney Kore’de 26,900,000 Won olarak belirlendi. Bu da 360.000 TL değerinde olduğuna işaret ediyor. Ayrıca maksimum fiyat olarak da 30,400,000 Won belirlendi. Bu da 407.000 TL değerinde demek oluyor. Böylesi güçlü bir SUV için fiyatlar hiç de yüksek değil.

İkinci El SsangYong SUV Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here