Skoda Octavia RS 2021

0
5582
Skoda Octavia RS 2021

Skoda Octavia RS 2021 sportifliği ve konforu aynı bedende buluşturuyor. Yüksek performansı ve güçlü yol tutuşuyla öne çıkan Skoda Octavia RS 2021 modern ve teknolojik iç yaşam alanıyla keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Tasarım – Skoda Octavia RS 2021

Skoda Octavia RS 2021

Liftback ve Station Wagon olmak üzere iki farklı kasa tipiyle satışa sunulan Skoda Octavia RS 2021 sportif ve dinamik tasarımıyla övgüyü hakediyor.

Geniş tamponları, keskin çizgileri ve dinamik gövde hatları otomobilin oldukça kaslı görünmesini sağlıyor. Piano Black ön ızgara, led Matrix farlar ve havalandırma kanalları aracın ön yüzüne agresif bir görünüm kazandırmış.

Skoda Octavia RS 2021

Led animasyonlu arka stoplar otomobilin çok daha teknolojik görünmesini sağlıyor. Geniş yüzeyli egzoz çıkışları, keskin bagaj hatları ve arka difüzör aracın arka kısmını oldukça sportif hale getirmiş.

Önceki jenerasyonlarına göre daha sportif ve dinamik bir tasarıma sahip olan otomobil yeni nesil konfor ekipmanları ve sürüş asistanları ile çok daha konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Sportif İç Mekan

iç mekan

Konforun ve sportifliğin ustalıkla bir araya getirildiği iç yaşam alanı uzun yolculuklarınızda bile rahatınızdan ödün vermeden yolculuğun tadını çıkarmanız için tasarlanmış.

Elektrikli ayarlanabilir destekli koltuklar yolcuları saran yapısıyla rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Isıtma desteği bulunan koltuklar soğuk havalarda vücut ısınızı korumanızı ve rahat etmenizi sağlıyor.

dijital gösterge ekranı

Yüksek çözünürlüklü 10.25 inç büyüklükteki dijital gösterge ekranı farklı sürüş modlarına göre kişiselleştirilebilir grafik seçenekleri sunuyor. Hızlı ve akıcı arayüzü ile kullanım kolaylığı sağlayan dijital gösterge ekranı direksiyon üzerindeki kumandalar ile kolaylıkla kontrol edilebiliyor.

Adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı, akıllı park asistanı, çoklu çarpışma freni, geri manevra uyarı asistanı ve güvenli çıkış asistanı gibi gelişmiş sürüş destek sistemleri yolcuların güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Dinamik şasi kontrolü farklı sürüş modlarına ve yol şartlarına göre ayarlanarak üst seviyede konfor sunuyor.

Elektrik destekli Shift By Wire şanzıman sistemi vites geçişlerini daha hızlı ve akıcı hale getirerek seri ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Motor Seçenekleri ve Performansı

station wagon

245 PS güç ve 370 NM tork üreten 2,0 litre TSI ve 200 PS güç ve 400 NM tork üreten 2,0 litre TDI olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor.

Benzinli 2,0 TSI versiyonu 0-100 hızlanmasını 6,7 saniyede tamamlarken maksimum 250 kilometre hıza ulaşıyor. Dizel 2,0 TDI versiyonu ise 6,8 saniyede 100 kilometre hıza ulaşıyor.

Dört tekerlekten çekiş sistemi ile sunulan otomobil güçlü yol tutuşu ve yüksek performansıyla keyifli bir sürüş tecrübesi yaşatıyor.

Skoda Octavia RS 2021 Fiyatı

Avrupa’da 48.000 dolara satılan Skoda Octavia RS 2021‘in Türkiye fiyatının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Octavia RS İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here