Ronaldo’nun Yeni Oyuncağı; Bugatti Centodieci

6
13353

Sınırlı sayıda üretilen Bugatti Centodieci, Juventus’un Serie A’daki 36. şampiyonluğunun ardından Cristiano Ronaldo tarafından satın alındı.

Ronaldo’nun spor araba sevgisi bilinmekte. Zaten halihazırda Bugatti Chiron ve Veyron’un sahibi. Garajında ​​Phantom Rolls-Royce, Lamborghini Aventador ve Ferrari F430 ve diğer birçok spor araç mevcut durumda. En son satın alması ise, sınırlı sayıda üretilen Bugatti Centodieci. Bu araç sınırlı üretim. Dünya üzerinde sadece 10 adet üretilecek. Portekiz’in milli futbolcusu ve Juventus yıldızı Cristiano Ronaldo şimdi dünya çapında sadece 9 otomobilin daha bulunacağı sınırlı sayıda Bugatti Centodieci’nin sahibi. Bu araba Ronaldo’nun garajını 2021’deki teslimatla süsleyecek.

Neden Bugatti Centodieci?

Tam olarak Ronaldo neden bu modeli seçti sorusunun cevabı futbolcunun Bugatti ile özel bir ilişkisi olması gerçeğinden kaynaklanıyor. Bugatti ve Nike’ın bir araya gelerek Cristiano Ronaldo’ya özel bir krampon sunmuştu; Bugatti La Voiture Noire Centodieci’den ilham alan ‘Nike Mercurial Superfly CR7 Dieci. Ronaldo’nun zaten pahalı olan garajını daha da büyümekte.

Sadece 10 adet ile sınırlı olan araç, 2,4 saniyede 0-100 km/ saat hıza ulaşıyor. Azami hız ise 380 km / s. 8 litrelik W16 motor ve 1600 beygir gücü ile Bugatti Centodieci daha büyük bir egzoz sistemine ve arka difizöre sahip. Bu sayede daha fazla yere basma kuvveti üretebiliyor. Araç Ronaldo’nun oynadığı futbol kulübü renklerine sahip, siyah ve beyaz.

Bugatti, sınırlı sayıda üretilen hiper otomobili Mart 2019’da EB110 (‘Yüz on’ anlamına gelen Centodieci) tanıttı. O dönemde Bugatti, ‘ Siyah araba ‘ anlamına gelen La Voiture Noire’ı da tanıttı. Türünün tek aracı, vergiler dahil 16,5 milyon € (yaklaşık 135 milyon Türk Lirası) karşılığında satıldı. Vergilerden önce, 11 milyon € olarak fiyatlandırıldı. Centodieci’nin tahmini fiyatı ise 9.4 milyon dolar (yaklaşık 66 miyon Türk Lirası).

Bugatti Centodieci.

Futbolcunun yeni satın alımları arasında, ortağı Georgina Rodriguez’in Şubat ayında 35. doğum gününde hediye olarak aldığı 600.000 £ ‘lık bir Mercedes G Wagon var. Ayrıca aile tatillerinde kullanılmak üzere 7.2 milyon dolarlık yepyeni bir yat satın aldı. Viareggio’daki Azimut-Benetti tersanelerinde özelleştirilen yat 5 kabin, 6 banyo, 2 salon alanından oluşmaktadır. Ayrıca bir yemek odası ve şef mutfağı var ve geçen ay futbolcuya teslim edildi.

Bugatti Centodieci Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayın

6 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here