Peugeot Expert Traveller 2021 İncelemesi

0
2780
Peugeot Expert Traveller

Peugeot Expert Traveller ticari araç tanımına yeni bir anlam kazandırıyor. Yenilenen modern iç yaşam alanı ve konfor donanımlarıyla tüm yolcuların benzersiz bir rahatlık deneyimi yaşamasını ve yolculuğun keyfini çıkarmasını sağlıyor.

Rakiplerine göre çok daha şık ve sade bir tasarıma sahip olan Peugeot Expert Traveller modern görünümüyle bakışları üzerine çekmeyi başarıyor. 

Etkileyici Konfor Özellikleri 

Oldukça geniş ve ferah bir iç yaşam alanına sahip olan Peugeot Expert Traveller’da 9 yolcu rahat ve keyifli bir şekilde seyahat edebilir. Panaromik cam tavan ve arka bölüm için ekstra olarak konumlandırılan iklimlendirme sistemi  tüm yolcuların her koşulda rahat ve ferah bir yolculuk deneyimlemesini sağlıyor. 

7 inç dokunmatik multimedya ekranı oldukça ergonomik ve kullanışlı bir noktaya konumlandırılmış. Apple CarPlay ve Android Auto üzerinden mobil cihazlarınızı aracın multimedya sistemine kolay bir şekilde entegre edebilir ve teknolojinin keyfini çıkarabilirsiniz. Akıcı bir arayüze sahip olan multimedya ekranı kolay ve keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor. 

Peugeot Expert Traveller

Trafik işareti tanıma sistemi hız sınırı tabelalarını algılayarak sizi yasal hız limiti hakkında uyarır. Bu sayede tamamen sürüşe odaklanıp güvenli bir şekilde yolculuğunuza devam edersiniz. Otomatik far değişim sistemi gece devreye girerek karşı şeritteki araçlara göre aracın kısa ve uzun hüzmeli farları arasında otomatik geçiş yapar.

Yaya ve nesne tanıma özelliğine sahip olan aktif güvenlik freni sistemi gelişmiş radarları sayesinde aracın önüne aniden çıkan veya sabit bir şekilde durup tehlike yaratan engelleri algılayarak aracın güvenli bir şekilde durmasını sağlar. Sürücünün fren yapmadığı durumlarda otomatik fren yaparak olası kazaların ve kayıpların önüne geçer. 

Peugeot Expert Traveller

Gelişmiş Sürüş Asistanları

Şerit takip uyarı sistemi sürücünün sinyal vermeden şerit değiştirmesi durumunda sesli uyarı verir. Özellikle gece sürüşlerinde ve sürücünün yorgun olduğu durumlarda dikkat dağınıklıklarının önüne geçerek kaza riskini azaltır. Kör nokta uyarı sistemi aracın önünde ve arkasında bulunan dört adet sensör sayesinde aracın her iki tarafında kör noktada kalan araçlara karşı sürücüyü uyarır.

980 litre bagaj hacmine sahip olan Peugeot Expert Traveller’ın ikinci ve üçüncü sıralardaki koltuklarını katlayabilir veya tamamen çıkarabilirsiniz. Koltukların tamamen çıkması halinde 3.700 litre gibi oldukça geniş bir yükleme hacmi elde edilir. 

Adaptif hız sabitleme sistemi, yokuş kalkış desteği, yorgunluk ikaz sistemi, çarpışma uyarı sistemi ve çekiş kontrol sistemi gibi donanımlar ve asistanlar standart olarak sunuluyor. Ön park sensörü, arka park sensörü ve Visiopark geri görüş kamera sistemi aracın çok daha rahat ve güvenli bir şekilde park edilmesini sağlıyor. Opsiyonel olarak alınabilen elektrikli arka kapılar aracın çok daha rahat ve kullanışlı olmasını sağlıyor. 

Peugeot Expert Traveller Yakıt Tüketimi ve Performansı

2.0 BlueHDi 180 hp EAT8 Tam Otomatik S&S

180 HP güç ve 400 NM tork üreten yeni nesil 2.0 BlueHDi motor oldukça etkileyici bir performans sunuyor. 8 ileri tam otomatik EAT8 şanzımana sahip olan Expert Traveller 0-100 km hızlanmasını 9 saniyede tamamlarken maksimum 193 km hızla sınırlandırılmış.

Peugeot Expert Traveller rakiplerine kıyasla oldukça başarılı tüketim değerlerine sahip. Şehir içi kullanımda 5,5 litre ve şehir dışı kullanımda 5 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan araç karma kullanımda ortalama 5,2 litre yakıt tüketiyor. Boş ağırlığı 1770 kg olan ticari bir araç için gerçekten oldukça etkileyici değerler olduğunu söylemek gerek.

Grip Control sistemi aracın farklı arazi ve yol koşullarında yol tutuşunu ciddi bir şekilde arttırıyor. Ön konsola konumlandırılan düğmeyle kolay bir şekilde devreye sokulan bu sistem aracın karlı ve yağışlı havalarda, bozuk yollarda ve çakıllı zeminlerde güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlıyor.

Peugeot Expert Traveller Fiyatı 

2021 Model Peugeot Expert Traveller 329.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Expert Traveller İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here