Peugeot 5008 2021 İncelemesi

0
3569
Peugeot 5008 2021

Peugeot 5008 2021, yenilenen tasarımıyla çok daha sportif ve yenilikçi bir görünüme kavuştu. Bir önceki nesline göre daha sportif ve dinamik bir görünüme sahip olan Yeni Peugeot 5008 2021, geniş iç yaşam alanı, karakteristik tasarımı ve sunmuş olduğu birçok işlevsel özelliğiyle sportif ve geniş bir araç sahibi olmak isteyen kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Motor Seçenekleri ve Performansı

Peugeot 5008 2021 sunmuş olduğu konfor donanımları ve özellikleriyle yolculuğunuzu rahat ve konforlu bir hale getirirken yeni nesil motorları ile performanslı ve ekonomik bir sürüş deneyimini bir arada yaşamanızı sağlıyor.

1.5 BlueHDI

1.5 litre BlueHDI 130 hp güç ve 300 nm tork değerlerine sahip dizel motor seçeneğiyle 0-100 km hızlanmasını 11,8 saniyede tamamlarken maksimum 190 km hıza çıkıyor. Şehir içi kullanımda 4,1 litre, şehir dışı kullanımda 3,8 litre ve karma kullanımda ortalama 4 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil düşük tüketim değerleriyle verimli ve ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor.

1.6 Puretech

Benzinli 1.6 Puretech motor seçeneği 180 hp güç ve 250 nm tork üretiyor. Şehir içinde 6.4 litre, şehir dışı kullanımda 5 litre yakıt tüketen 5008 ortalama kullanımda 5.6 litre yakıt tüketiyor. 0-100 hızlanmasına 8.3 saniyede ulaşan otomobil maksimum 220 km hıza çıkıyor. 

EAT8 otomatik şanzıman seçeneğiyle gelen her iki motor da otomobilin özel süspansiyon sistemiyle beraber güçlü yol tutuşu, performans ve konforu bir arada sunuyor.

Peugeot 5008 2021

Teknolojinin ve Sportifliğin Uyum İçerisinde Olduğu Bir Yaşam Alanı 

Peugeot 5008 2021 sunmuş olduğu konfor donanımları ve teknolojileriyle yolcuların rahat ve konforlu bir şekilde seyahat etmesini sağlıyor. Geniş iç yaşam alanı, cam tavanı ve rahat koltukları sayesinde 7 kişinin uzun yolculuklarda bile ferah bir yolculuk deneyimlemesini sağlıyor. Masaj özelliği bulunan elektrikli ayarlanabilir koltukları yolculukları keyifli bir hale getirirken sürücünün rahatlamasını ve tamamen yola konsantre olmasını sağlıyor.

Peugeot’nun özel olarak geliştirildiği İ-Cockpit dijital gösterge sistemi sürücünün dikkatinin dağılmaması ve sürüşe odaklanması için özel olarak tasarlanmış. Direksiyonun üzerinden görülecek şekilde konumlandırılmış olan bu dijital gösterge sistemi sürücünün yola konsantre olmasını ve sürüş esnasında oluşabilecek dikkat dağınıklıklarının önüne geçilmesini sağlıyor.

Sürüş modlarına göre farklı animasyonları bulunan dijital gösterge sistemi kişiselleştirilebilir görünüm seçenekleri ile sürücünün kendisi için en uygun olan görüntüyü elde etmesine imkân veriyor. Geniş multimedya ekranı, akıllı telefon desteği ve hızlı şarj ünitesi sayesinde teknolojik bir yolculuk deneyimi sunan 5008, Focal ses sistemi ile yüksek kalitede müzik dinlemek isteyen yolculara keyifli ve kaliteli bir müzik deneyimi yaşatıyor

Peugeot 5008 2021

Peugeot 5008 2021 – Sürüş Asistan Sistemleri 

Park asistanı, 360 derece kamera sistemi, kör nokta uyarı sistemi ve park sensörleri otomobilin park kabiliyetini arttırıyor ve sürücülerin güvenle hareket etmesini sağlıyor.

Aslan dişi formundaki otomatik led ön farlar sağladığı yüksek görüş mesafesi ile güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Animasyonlu karartılmış arka stop lambaları otomobile sportif ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Peugeot 5008 2021

Otomobillin ön ve arka kısmında bulunan bağımsız dijital klima sistemi yolcuların ihtiyaçlarına göre yüksek güçte soğutma ve ısıtma imkanı sağlıyor.

Yokuş kalkış ve iniş desteği, gece görüş sistemi, hız sabitleme ve kontrol etme sistemi, şerit tanıma ve takip asistanı; anahtarsız giriş ve çalıştırma, geliştirilmiş start stop özelliği, mesafe takip sistemi, otomatik fren sistemi ve çarpışma önleme sistemi yolculara çok daha güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor

780 litre bagaj kapasitesi bulunan otomobil arka koltukların tamamen yatırılabilmesi sayesinde çok daha geniş bir taşıma alanı sunuyor. Elektrikli açılabilen bagaj kapağı yüklerinizi rahat bir şekilde yüklemenize yardımcı oluyor.

Otomobilin iç yaşam alanının genelinde kullanılan kaliteli malzemeler sportifliği ve konforu bir arada sunuyor. Ergonomik bir şekilde tasarlanmış iç mekan sayesinde fonksiyonel ve geniş bir yaşam alanı sizleri karşılıyor.

Peugeot İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here