Paul Walker’ın Hızlı ve Öfkeli’deki meşhur Toyota Supra’sı satışa çıktı. Fast & Furious serisine aşina olan herkes muhtemelen Paul Walker’ın Toyota Supra’sını ilk filmden biliyordur. Ayrıca filmlere aşina olmasanız bile, bu arabanın 2000’li yılların başındaki büyük bir etki yarattığını bilirsiniz. Muhtemelen Toyota Supra daha önce bir şekilde gördüğünüz ve karşılaştığınız kadar harikaydı.

Paul Walker’ın Meşhur Toyota Supra’sı Satışta

Şimdi, parlak turuncu 1994 Supra, Barrett-Jackson’da satışa çıkarıldı ve burada rezervsiz olarak sunuluyor. Toyota Supra hem 2001’in “Hızlı ve Öfkeli” hem de 2003’ün “2 Hızlı 2 Öfkeli” filminde rol aldı. Ayrıca Supra Barrett-Jackson müzayedesine bir orijinallik sertifikası içeren kapsamlı belgeler ile birlikte geliyor.

 

Supra’nın dış kısmı, Lamborghini Diablo’dan Candy Orange inci boyayla tamamlandı. Ayrıca aracın yan taraf kaplamaları ise ikonik “Nükleer Gladyatör” grafiklerini içeriyor. Görsel yükseltmeler arasında bir Bomex gövde kiti de bulunuyor. Ayrıca TRD tarzı kaput dikkatleri üzerine topluyor. APR alüminyum arka kanat ve 19 inç Dazz Motorsport Racing Hart M5 jantlar mevcuttur.

Tipik olarak, film arabaları en güzel iç mekanlara sahip olma eğiliminde değildir. Ancak Toyota Supra, dış mekana ek olarak iç çekimler için de kullanılmıştır. Bu sebeple iç mekanda her şey iyi durumda ve oldukça kaliteli görünüyor. Satış sonrası göstergeler, direksiyon simidi, koltuklar ve kafa ünitesi kendi başlarına bakıldığında biraz göze batıyor. Ancak dış kısımla karşılaştırıldığında aslında oldukça kısıtlı olarak yerleştirilmiştir.

Paul Walker'ın Meşhur Toyota Supra'sı Satışta

Biraz şüpheli olan tek şey, taklit olarak eklenmiş manuel vites değiştirme olacaktır. Bu taklit çok daha kötü de olabilirdi ancak bu iç mekan için tamamlayıcı unsur olarak yerinde.

Ne yazık ki herhangi bir performans değişikliği bekleyenler için bu araba stokta kalmaya devam eder. Ancak bu, standart motorun herhangi bir şekilde kötü olduğu anlamına gelmez. Kaputun altında, gücünü 4 vitesli bir otomatik şanzıman aracılığıyla arka tekerleklere gönderen ünlü 2JZ-GTE turboşarjlı 3.0 litrelik sıralı altı motor yatıyor.

Paul Walker'ın Meşhur Toyota Supra'sı Satışta

Toyota Supra için müzayede 17-19 Haziran hafta sonu gerçekleştirilecek. Bu arabanın ne için satılacağına dair henüz net bir tahmin yok. Ancak bu arabanın önemi göz önüne alındığında, ucuz olmayacağını beklemek kesinlikle olasıdır.

İkinci El Toyota Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here