MV Agusta 75.Yılını Kutluyor!

0
1536

MV Agusta 75.Yılını Kutluyor! Bu yıl MV Agusta motosiklet şirketinin 75. Yıldönümü dolayısıyla İtalyan markası, bu olayı kutlamak için sınırlı sayıda motosiklet üretmek istiyor. Bu motosiklet MV Agusta Superveloce 75 Anniversario olarak belirlenmektedir.

MV Agusta 75. Yılını Kutluyor! MV Agusta 75. Yılını Kutluyor!

 

 

 

 

 

MV Agusta Superveloce 800 retro esintiler olan spor motosiklettir. Yıl dönümüne yakışacak şekilde kırmızı koltuk ve altın sarısı renkler kullanılacaktır. Geri kalan renk seçenekleri henüz kesin belirlenmemiştir. Gelecek model 3’lü egzoz sistemine sahiptir. MV Agusta Motor SpA CEO’su Timur Sardarov, “Modern formlar ve MV Agusta’nın yarış mirası arasındaki dengeyi mükemmel bir şekilde temsil ettiği için Superveloce’u ünlü modelimizi geliştirmek için ikonik bir üs olarak seçtik” dedi.

Yakışan Tasarım!MV Agusta 75. Yılını Kutluyor!

MV Agusta 75. Yılını Kutluyor! Kutladığı motosiklet, MV Agusta Superveloce 75 Anniversario Kırmızı, yeşil ve beyaz renklere hakim olarak tasarlanmıştır. Birden çok farklı renk tasarımı, altın sarısı jantlarla daha farklı durmaktadır. Jant rengiyle şasisi aynı renkte üretilmektedir. Jant göbekleri ile çapının bağlantı noktaları telli jantlara benzemektedir. Motosikletin sağ tarafında iki egzoz, sol tarafında bir egzoz bulunmaktadır. Egzoz tasarımıyla da ortalama bir motosikletten çok daha farklı tasarıma sahiptir. Motosikletin aynaları elciklere takılmıştır. Böylece geleneksellik ve teknoloji birleştirilmiştir. Sürücü koltuğu nubuk ve deri karışımından yapılmaktadır. Kumaşın bağlantı noktaları, altın sarısı ipliklerle tamamlanmıştır. Böylece motosikletin renkleri birbirine bağlanmaya çalışılmıştır. MV Agusta Superveloce 75 Anniversario’da en can alıcı noktalarından bir tanesi arka far noktasıdır. Arka far tasarımı direkt olarak artçı koltuğunun altına bağlanmıştır. İkinci can alıcı noktalardan bir tanesi far tasarımıdır. Motosiklete fark olarak ufak, silindir yapılı far sistemi eklenmiştir. 80-90’ların uzay gibi motosikletlerini, MV Agusta Superveloce 75 Anniversario’da rahatlıkla görebilmekteyiz. MV Agusta 75.Yılını Kutluyor! Bu motosiklete sahip olacak insanlar, MV Agusta’nın iyi ki 75. Yılına gelip, bu motosikleti çıkardığını kutlayacaktır.

MV Agusta 75. Yılını Kutluyor!

 

 

 

 

 

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here