2018 model Mitsubishi- Eclipse Cross almayı düşünenler için aracı detaylı olarak inceledik. Mitsubishi- Eclipse Cross 2018 modeli hakkında merak edilenler inceleme yazımızda, devamını okuyun. İşte yılın en keyifli tasarımlarından biri ve Mitsubishi- Eclipse Cross incelemesi

Mitsubishi - Eclipse Cross On TasarimSıfır Mitsubishi- Eclipse Cross almayı düşünenlere her şeyden önce tasarım konusunda çok keyifli bir otomobille ilgilendiklerini söylemek gerek. Ama her şey tasarım değil elbette…Peki, Mitsubishi- Eclipse Cross’un motoru, yakıt tüketim miktarı, boyutları ve iç mekanı nasıl?

İşte Mitsubishi- Eclipse Cross tasarımı ile başlayalım.

Mitsubishi- Eclipse Cross Tasarım Özellikleri Nasıl?

Mitsubishi - Eclipse Cross Gorsel“Hayatın tozunu attır” sloganıyla yola çıkan Mitsubishi’nin Eclipse Cross modeli, sportif, güçlü, hareketli, heyecan dolu ve dinamik bir enerji yayıyor. Zaten Mitsubishi’de Eclipse Cross için çalışan tasarım ekibi de bunu hedeflemiş.

Mitsubishi - Eclipse Cross Kapi EsigiTıpkı sabahın en erken saatlerinde kalkıp şehrin en işlek caddesinden kahvesini alıp işe, sonra spora, sonra da sosyalleşmeye hazır bir şehirli gibi. Keskin hatlar belirgin ütü izleriyle vurgulanırken 18 inçlik alaşımlı jantlar, köpek balığı tasarımlı anten, katlanabilir sinyalli aynalar ve bu aynaların keskin formu araca çok dinamik aynı zamanda da teknolojik bir görünüm vermiş.

İnce kapı eşiği gibi araca inip binmeyi kolaylaştıran detaylarla fonksiyonellik artarken dinamizm Mitsubishi- Eclipse Cross’un arka tasarımında da devam ettirilmiş. Panoramik cam tavan ve LED farlar ve LED stoplar da trendi yansıtan detaylar arasında. Peki, yeni Mitsubishi- Eclipse Cross’un içi nasıl?

Mitsubishi- Eclipse Cross İç Mekan Tasarımı Nasıl?

Mitsubishi - Eclipse Cross kabinİç mekanda da Eclipse Cross dış tasarımında olduğu gibi dinamizm ve trendy bir görünüm ön planda tutulmuş. Eclipse Cross kabini gerçekten konfor odaklı detaylar sunuyor. Eclipse Cross’un içinde oturma pozisyonu, gösterge ekranı ve diğer araçlara ulaşma ergonomisi baş-diz mesafesi ve eşya gözleri oldukça yeterli tutulmuş. Çift bölgeli dijital klima, deri döşemeli ve ısıtmalı ön koltuklar, istendiğinde kayarak daha fazla diz mesafesi açan arka koltuklar konforu arttıran detaylar.

Eclipse Cross’un Sürüş Özellikleri Nasıl?

Sürüş dinamiği denilince akla yol tutuşu, dinamik sürüş, hızlı kalkış gibi özellikler geliyor elbette. Öncelikle Mitsubishi mühendisleri Eclipse Cross modelinde yol tutuşu konusunu epey ciddiye almışlar. SAWC 4WD adını verdikleri teknolojiyle karlı zeminde ve keskin virajlarda hızınıza rağmen epeyce sağlam bir yol tutuş sunulabiliyor. S-AWC teknolojisinin en önemli özelliğiyse; kaygan zeminde istemsiz olarak frene bastığınızda bile sistemin otomatik olarak zemin koşullarını algılayarak fren dengesini ayarlayabilmesi. Ekrandaki S-AWC ikonuna dokunarak da Auto modu (performans istediğinizde), Snow modu (karlı zeminde), Grawel modu (engebeli yollarda) gibi seçeneklerden size uygun olanı aktif hale getirebilirsiniz.

Detaylar Önemli!

Mitsubishi - Eclipse Cross Led FarlarRockford marka ses sistemi ile müziğin keyfini sürmek istemez misiniz? Kaliteli ses çıkışıyla yolcuğunuz çok daha keyifli olacaktır. Ayrıca elektrikli park freni ya da araç bilgilerini ön cama yansıtan sistem gibi detaylar da sürüşü konforlu kılıyor.

Mitsubishi Eclipse Cross Euro NCAP’ten Kaç Yıldız Aldı?

Mitsubishi Eclipse Cross Euro NCAP çarpışma testlerinden beş yıldız almış. Yetişkin yolcu güvenliğinde %97, çocuk yolcu güvenliğinde %78, yaya güvenliğinde %80 ve güvenlik yardımcılarında %71 başarılı bulunmuş. Güvenlik konusunda ön çarpışma önleyici fren sistemi, adaptif hız sabitleyici, şerit takip uyarı sistemi, otomatik uzun farlar, kör nokta uyarı sistemi, çapraz trafik uyarı sistemi, yokuş kalkış destek sistemi, aktif stabilite kontrol sistemi gibi özellikler sunuluyor.

Mitsubishi Eclipse Cross Görselleri

Mitsubishi Eclipse Cross görsellerini incelemek için galerinin üzerine tıklayın!

 

6 YORUMLAR

  1. uzun araştırmalar sonucunda arabayı aldık. çok memnunuz. almak isteyene öneririm.
    çok sağlam ve şimdilik güvenlik açısından sıkıntı yok..

  2. Bence çok sağlam.. Görüntüsü de farklı. Arkadaki şerit konusunda tereddütüm vardı ama göze takılmıyor görüşü engellemiyor çünkü arka camı normalden büyük. Yeterince reklami yapılsa çom satacak bir model..

  3. Gerçekten beğendiğim ve zevkle kullandığım bir araç. Herkese tavsiye ederim, herhangi bir problem yaşatmamasının yanında gayet konforlu ve son derece güvenli bir araç.

  4. araçı çok araştırdım sonra sıfır aldım. harbiden harika bir araç kullanılması çok rahat ve güven veren bir araç
    içi ve dış dizayn harika olmuş yakıt benzinli olduğundan dolayı 100 km ortalama 8 yakıyor şehir içi kendi
    sınıfındaki benzinli araçlarla aynı arasındaki fark fiyatı diğer araçlaradan 50 000 veya 70 000 tl daha ucuz onlardan daha fazla güvenlik ve özellik var.

  5. Invite 4×2 alalı 1 hafta oldu, aldığımda hala kararsızdım. Ama şimdi iyiki almışım diyorum, keyifli ve konforlu bir araç. Oldukça havalı, direksiyonu fazlasiyla hafif, arka koltuklari ve bagaj, zeki muhendislerin elinden çıkmış belli, ilk depoyu bitirmedim henüz, sanirim 60 lt ile 750 km. Karma tuketim olacak. Motor o kadar kuvvetliki yakit gözüme batmadı. Tavsiye ederim arkadaşlar.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here