Kia ProCeed GT 2022 İncelemesi 

0
3583
Kia ProCeed GT

Kia ProCeed GT yenilenen tasarımıyla çok daha dinamik ve sportif bir görünüme kavuştu. Sportswagon olarak adlandırılan Station Wagon versiyonu oldukça dikkat çekici görünüyor. Normal ProCeed SW modellerine göre çok daha keskin çizgilere ve sportif detaylara sahip olan Kia ProCeed GT Sportswagon hızlı bir aile aracı arayanlar için oldukça ideal duruyor.

Kia ProCeed GT 1.6 T-GDi Performans 

Kia ProCeed GT

1.6 T-GDi motor 204 HP güç ve 265 NM tork üretiyor. 7 İleri DCT otomatik şanzımana sahip olan ProCeed GT 0-100 km hızlanmasını 7,5 saniyede tamamlayıp maksimum 225 km hıza ulaşıyor. Şehir içinde 8,6 litre ve şehir dışında  6 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 6,8 litre yakıt tüketiyor.  1,6 litrelik bir motor için oldukça tatmin edici performans değerleri olduğunu belirtmek gerekiyor. Gelişmiş süspansiyon sistemi ve yeni ağırlık dağılımı sayesinde her koşulda maksimum yol tutuşu ve performans sunuyor. 

Konfor ve Yaşam Alanı 

Kia ProCeed GT

Kia ProCeed GT sportif ve konforlu iç yaşam alanıyla oldukça keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Siyah tavan kaplaması, koltuklardaki kırmızı dikişler, piano black yüzeyler, krom detaylar ve deri koltuklar otomobilin sportif ruhunu ön plana çıkarıyor. 

10 yönlü elektrikli ayarlanabilir hafızalı sürücü koltuğu oldukça rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Ön koltuklarda bulunan power bel desteği uzun yolculuklarda bile konforlu olmanızı sağlıyor. Isıtmalı koltuklar ve ısıtmalı direksiyon simidi soğuk havalarda vücut ısınızı korumanızı ve rahat bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. 

Kia ProCeed GT

12,3 inç dijital gösterge ekranı işlevsel özellikleriyle sürüş konforunuzu ve güvenliğinizi arttırıyor. Aracın tüm verilerinin ve sürüş destek sistemlerinin anlık olarak takip edilebildiği dijital gösterge sistemi yüksek görüntü kalitesi ve akıcı arayüzüyle keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor.

Kia ProCeed GT

10.25 inç multimedya ekranı otomobilin ön konsoluna modern bir görünüm kazandırıyor. Android Auto ve Apple CarPlay bağlantı desteği sayesinde uyumlu akıllı cihazlarınızı kolayca multimedya sistemine entegre edebilirsiniz. JBL Premium ses sistemi, uydu bağlantılı navigasyon, ses tanıma özelliği, kablosuz şarj ünitesi, otomatik kararan dikiz aynası ve akıllı start stop özelliği gibi donanımlar otomobilin konforunu üst seviyeye çıkarıyor.

Adaptif LED farlar önünüzdeki ve karşınızdaki araçları rahatsız etmeden etkili bir görüş mesafesi sunuyor. Önünüze bir araç çıktığında ışıklandırmayı farklı bir noktaya kaydırarak diğer sürücüleri rahatsız etmiyor. 

Sportifliğin ve konforun bir arada sunulduğu iç yaşam alanı hem performanslı kullanımlarda hem de konfor odaklı kullanımlarda oldukça yeterli görünüyor. Sportswagon modeli geniş iç hacmi ve yüksek bagaj kapasitesiyle aile kullanımı için de tercih ediliyor.

Kia ProCeed GT 1.6 T-GDi Sürüş Destek Sistemleri 

Yeni ProCeed GT gelişmiş sürüş destek sistemleri ve güvenlik asistanlarıyla konforlu ve rahat bir yolculuk deneyimi sunuyor. Standart olarak sunulan asistanlar güvenli bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. 

  • Kör Nokta Çarpışma Uyarısı (BCW)
  • Arka Çapraz Trafik Çarpışma Uyarısı (RCCW)
  • Şeritte Kalma Yardımı (LKA)
  • Şerit Takip Yardımı (LFA)
  • Uzun Far Yardımı (HBA)
  • Sürücü Dikkat Uyarısı (DAW)
  • Ön Çarpışmadan Kaçınma Yardımı (FCA) 
  • Akıllı Hız Sınırı Uyarısı (ISLW)
  • Elektronik Stabilite Kontrolü (ESC) ve Araç Stabilite Yönetimi (VSM)
  • Acil Durdurma Sinyali
  • Akıllı Dur ve Kalk (ISG)
  • Sürüş Modu Seçimi (Normal ve Spor)
  • Yokuşta Kalkış Destek Kontrolü (HAC)
  • Lastik Basıncı İzleme Sistemi (TPMS)
  • Hız Sabitleyici ve Hız Sınırlayıcı

Kia ProCeed GT Fiyatı 2021 

Kia ProCeed GT 1.6 T-GDi bazı Avrupa ülkelerinde $35,570 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İkinci El Kia İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here