İngiltere Kraliyet Ailesi ve Muhteşem Arabaları

0
2835

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin araba koleksiyonundaki arabaların çoğunun İngiliz arabaları olması sürpriz olmamalı… İngiltere Kraliyet Ailesi ve Muhteşem arabaları, insanları etkilemeye devam etmektedir.  İngiliz Kraliyet ailesi büyük saygı görmektedir. Ayrıca İngiliz kültürel simgeleri olarak görülmektedir. Bütün bunlar, kraliyet ailesini dünyadaki en popüler ve seçkin kraliyet ailesi yapmaktadır. Son olarak İngiliz Kraliyet ailesinin sahip olduğu ve kullandığı araçlar listemiz bize gerçekler hakkında oldukça iyi bir fikir vermektedir.

Prens William ve Audi A6 İngiltere Kraliyet Ailesi ve Muhteşem Arabaları

444 beygir gücündeki 2020 Audi A6, Price William’ın sahip olduğu basit ve şık otomobillerden biridir. Fakat Audi A6’ua sahip olan tek kişi o değildir. Prens Charles da bir A6’ya sahiptir. Ayrıca  Prens Harry ve Kate bir Audi A3’e sahiptir. Son olarak Kraliyet Ailesi’nin kira sözleşmesinde Audi’den %60’a varan bir indirim aldığına bilinmektedir.

İkinci El Audi İlanları

Prens Charles ve Aston Martin Vantage V8İngiltere Kraliyet Ailesi ve Muhteşem Arabaları

Aston Martin, 1982’den 2019’a kadar Galler Prensi için lüks otomobil tedarikçisi olmuştur. Ayrıca Aston Martin, kraliyet arabalarının üretiminden sorumlu olmuştur. Prens Charles’ın Aston Martin koleksiyonu; 1989 Aston Martin Vantage V8 ile başlamaktadır. Son olarak yukarıda gördüğümüz fotoğraf 1998 yılında çekilmiştir. Arkadaki çocuk da Prens Harry’dir.

Prens Harry/ Meghan ve Jaguar E-Type İngiltere Kraliyet Ailesi ve Muhteşem Arabaları

Prens Harry/ Meghan, 1968 model Jaguar E-Type’a sahiptir. Bu otomobil, orijinal olarak XK motoruyla üretilmiştir.

İkinci El Jaguar İlanları

Meghan Markle ve Rolls-Royce

Bu klasik Rolls-Royce, 19 Mayıs 2018’de Windsor Kalesi’ndeki St. George Şapelinde düğün için Gelin Meghan Markle ve Prens Harry’yi taşıyan otomobildir. 1950 model Rolls-Royce Phantom IV State Landaulette, şimdiye kadar yapılmış en özel arabalardan biridir. Ayrıca bu otomobil, 2019 yılında Başkan Trump’ın Prens Charles ve Prenses Camilla tarafından ziyaret edildiğinde de kullanılmıştır.

Britanya Kraliçesi II. Elizabeth ve Bentley State Limousine

“İngiltere Kraliyet Ailesi ve Muhteşem Arabaları” listemizin sonuncusu majestelerinin sahip olduğu araba olan Bentley State Limousine’dir. Bentley tarafından 2002 yılında Altın Jübile Kutlamasında İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth için üretilen resmi bir devlet arabasıdır. Britanya Kraliçesi II: Elizabeth için özel olan bu araç, dünyadaki en eşsiz otomobillerden biri olmaktadır. Çeşitli donanımları ve tasarımı ile otomobil severleri etkilemeyi başarmaktadır.

İkinci El Bentley İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here