Heritage Customs Land Rover Defender Cabrio Cesur Bir Çabadır. Gövde üreticisi, 2022’de Valiance Cabrio olarak adlandırılan bu üstü açık Defender’lardan sadece beşini üretmeyi planlıyor.

Heritage Customs Valiance Cabrio, Land Rover Defender’a yumuşak bir tavan getiriyor. Valiance Cabrio, donör aracı da dahil olmak üzere mevcut döviz kurlarında 155.000 doların biraz üzerinde başlar. Valiance Cabrio, iki kapılı Defender 90’a dayanmaktadır.

Heritage Customs Land Rover Defender Cabrio

Retro görünümü, arazi donanımı ve dikkate değer bir mirası ile mevcut Land Rover Defender, Jeep Wrangler ve Ford Bronco’nun beğenisine layık bir rakiptir. Kayda değer bir istisna dışında hemen hemen her şekilde: sabit tavanı mevcut. Bu doğru: Jeep ve Ford, Wrangler ve Bronco alıcılarının SUV’larının üst kısımlarını düşürmelerine (veya çıkarmalarına) izin veriyor. Ancak Land Rover, Defender alıcılarını elektrikli bir cam açılır tavan veya katlanır kumaş tavandan biraz daha fazlasıyla idare etmeye zorluyor.

Her ikisi de kabine bir miktar güneş ışığı getirir. Ancak, ikisi de tavanı tamamen geri kaldırma (veya katlama) gibi tüylerinizi diken diken eden bir deneyim sunmuyor. Muhtemelen, Heritage Customs, Land Rover’ın iyi niyetli bir dönüştürülebilir Defender’ı çıkarmamasını bir iş fırsatı olarak gördü. Çünkü özel karoser üreticisi 2022’de beş Defender 90’ın tepesini atmayı planlıyor.

Sonuç, Jeep ve Ford rekabetinin açık hava enerjisini şişeleyen iki kapılı bir Land Rover Defender. Dönüştürülebilir Valiance olarak adlandırılan Heritage Customs’ın yumuşak tepeli Defender’ı, 155.000 doların üzerinde bir fiyatla (mevcut döviz kurlarında) başlar. Bu tutara yaklaşık 74.000$’lık Defender 90 donör aracının maliyeti dahildir.Heritage Customs Land Rover Defender Cabrio

Yine de, Heritage Customs, Land Rover’ın iki kapılı Defender’ının zirvesini görüyor. Çünkü aynı zamanda Valiance’ın mevcut üç kaplaması aracılığıyla bir yığın ekstra zenginlik ekliyor: Côte d’Azur, Solihull Sand, ve Kokkini Paralia.

Côte d’Azur, Defender’ın doğuştan gelen her türlü menzili gezme yeteneğine daha az güveniyor. Ve ayrıca bunun yerine kumaş tepeli Valiance’ın varlıklı insanlar için bir plaj kruvazörü olarak kaçınılmaz yaşamına odaklanıyor. Côte d’Azur’un veya South Beach’in veya Manhattan Beach’in veya . . . iyi, fikri anladın.

Heritage Customs Land Rover Defender Cabrio Tasarımı

SUV’nin beyaz duvar lastiklerine sarılmış 22 inçlik büyük jantlarına hayran kalabilirsiniz. Heritage Customs, aracın gövdesini çevreleyen mavi bir boyaya sahiptir. Dahası zengin kahverengi bir yumuşak tavan ve bakır dış ve iç kaplama parçalarıyla donanımın eskitme tekerleği ve lastik tasarımını tamamlıyor.

Valiance’ın Côte d’Azur döşemesinin gösterişli stilini biraz fazla bulabilirsiniz. Ancak SUV’nin Solihull Sand döşemesinin daha klasik dekorunu tercih edebilirler. 1948’deki ilk üretim Land Rover’dan ilham alan Solihull Sand kiti, Valiance’e bir dizi eski okul görünümlü 20 inç jant sunar. Ayrıca bunun yanı sıra yeşil bir dış renk tonu, tunç süsleme parçaları ve bronz bir üst getiriyor.

Heritage Customs Land Rover Defender Cabrio

Son olarak, Heritage Customs, Valiance’ı Kokkini Paralia döşemesinde sunar. Côte d’Azur ve Solihull Kum kaplamaları estetiklerini geçmişten besliyor gibi gözükür. Ancak böyle olsa da, Kokkini Paralia bugünü kucaklıyor. Modern görünümlü 22 inç jantlar, bir kat kırmızı boya, siyah yumuşak tavan ve tunç dış parçalar gibi özelliklere eşlik ediyor.

Land Rover Defender Cabrio Farkı Nedir?

Kuşkusuz, Heritage Customs Valiance Cabrio, nadir ve çekici bir makinedir. Bununla birlikte, oldukça pahalı aracın bu kadar yüksek fiyata değip değmeyeceği ise başka bir sorudur. Muhtemelen, Jeep Wrangler ve Ford Bronco, Valiance’ın aynı temel dönüştürülebilir havasını çok daha uygun bir fiyat noktasında sunuyor. Bir diğer yandan, Land Rover’de özellikle nadir olan nedir? Bunu şu şekilde açıklayalım. Dahası bilenen bir gerçek olarak Jeep veya Ford rozetleri Land Rover ile ilişkilendirilen nüfuzu sunmaz.

Heritage Customs Land Rover Defender Cabrio

Land Rover, resmi olarak kendi dönüştürülebilir bir Defender üretmediği sürece, Heritage Gümrük Valiance, çatısı olmayan bir Defender’a sahip olma imkanına sahiptir. Ayrıca bu duruma sahip olanlar için tartışmasız en iyi seçeneklerden biridir. Geri kalanımız üstü açık bir off-road SUV arayışında sadece bir Wrangler veya Bronco’ya yerleşmek zorunda kalacak. Ya öyle, ya da Land Rover alınamayacak kadar pahalı bir otomobil değildir. Ayrıca yeni modelin fotoğraflarını gören çoğu alıcı üstü açık bir Defender’ı seri üretmesi için markaya yorumlar ve istekler yazmaya başlar.

İkinci El Land Rover Defender İlanları

2022 Land Rover Defender V8; 518 Beygirlik Turboşarjlı

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here