Ford Transit Nugget 2021 İncelemesi 

0
4075
Ford Transit Nugget

Ford Transit Nugget kompakt boyutları ve işlevsel özellikleriyle Camper Van sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Karavan ve kamp yaşamı için ihtiyaç duyacağınız tüm özellikler Ford Transit Nugget modelinde standart olarak sunuluyor. Karavan sahibi olmak isteyen ancak yüksek maliyetlerden ve yapım aşamasından çekinen kullanıcılar için fabrika çıkışlı bir Camper Van çok daha mantıklı görünüyor.

Ford Transit Nugget

Kompakt boyutları ve konforlu sürüş dinamikleri sayesinde oldukça pratik ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Büyük karavanlar bazı bölgelerde kendilerine tahsis edilen yerler dışında park edemezken kompakt bir camper van modeli olan Transit Nugget böyle sorunları ortadan kaldırıyor. 

İç Yaşam Alanı 

Ford Transit Nugget

Ford Transit Nugget küçük bir alanın nasıl etkili değerlendirileceğinin somut bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Fonksiyonel donanımlarla donatılan modern iç yaşam alanı keyifli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor. 

Ford Transit Nugget

Karavan sahibi olmak isteyen kullanıcılar için yatak kapasitesi büyük önem taşıyor. Ford Transit Nugget bu konuda fazlasıyla yeterli görünüyor. Açılır tavan ve katlanabilir koltuklar sayesinde 4 yetişkinin rahat bir şekilde uyuyabileceği geniş yaşam alanı sunuyor. 180 derece dönebilen sürücü ve ön yolcu koltuğu diğer yolcularla karşılıklı oturabilmenizi sağlıyor.

Ford Transit Nugget

Çift gözlü gazlı ocak, musluk, lavoba ve saklama dolapları yemeklerinizi rahat ve hijyenik bir şekilde yapabileceğiniz verimli bir alan sunuyor. Tatlı su deponuzu kolay bir şekilde doldurabilmeniz için tasarlanan su konektörü kamp alanlarında rahat etmenizi sağlıyor. Aracın çeşitli bölgelerine konumlandırılan 240V çıkışlar güç kaynaklarınızı kolayca şarj etmenizi sağlıyor.

Sağ üstte bulunan dış güneş çadırı kamp alanlarında aracın dışını verimli bir şekilde kullanmanıza yardımcı oluyor. Bagajdaki bisiklet taşıma aparatı opsiyonel olarak sunuluyor.

Ford Transit Nugget

Aracın yan tarafına sabitlenebilen duş başlığı kamp alanlarında rahat etmenizi sağlıyor. Genel olarak konforlu ve modern bir iç yaşam alanına sahip olan Ford Transit Nugget kompakt bir Camper Van arayanlar için oldukça yeterli görünüyor. 

Ford Transit Nugget Performansı ve Sürüş Özellikleri 

Ford Nugget’ın 2.0 litrelik EcoBlue motoru 185 PS güç ve 405 NM tork üretiyor. 6 İleri manuel şanzımanlı versiyonu şehir içinde 8,6 litre, şehir dışında 7 litre ve karma kullanımda ortalama 7,6 litre yakıt tüketiyor. Performansı ve verimliliği bir arada sunan bu motor ticari bir araca göre ekonomik bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. 

Ford Transit Nugget

Adaptif hız kontrolü uzun yolculuklarda oldukça rahat etmenizi sağlıyor. Önünüzdeki araçların yavaşlayıp hızlanmasına göre aracınızın hızını otomatik olarak uyarlıyor. Diğer sürüş asistanlarıyla koordineli çalışan adaptif hız kontrolü güvenliği daima ön planda tutuyor.

Çarpışma öncesi yardım sistemi aracınızın önüne aniden çıkan ve güvenli takip mesafesini ihlal eden taşıtları ve yayaları algılayıp sizi uyarıyor. Eğer gerekli zamanda müdahelede bulunmazsanız araç otomatik frenleme yapıyor.  Sürücü uyarı sistemi anlık olarak hareketlerinizi gözlemliyor. Sürüş dinamiklerinizde dikkatsizlik belirtisi algıladığında dinlenmeniz için sizi uyarıyor. 

Şeritte kalma uyarısı sinyal vermeden kendi şeridinizin dışına çıkmaya başladığınızda sizi uyarıyor.  Bu sayede dikkatsizlikten kaynaklanan kazaların önüne geçiyor. Kör nokta uyarı sistemi aracın sağ ve sol şeridinden gelen araçlara karşı sizi uyarıp güvenli bir şekilde şerit değiştirmenizi sağlıyor. 

Çapraz trafik uyarı sistemi ve park sensörleri güvenle geri manevra yapmanızı sağlıyor. Özellikle kamp alanlarında göremediğiniz sert cisimlere karşı etkili bir savunma sistemi oluşturuyor. Şehir içinde dar alanlardan çıkarken rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlıyor. 

LED xenon farlar oldukça etkili bir görüş mesafesi sunuyor. Viraj aydınlatmalı LED farlar özellikle keskin virajlarda ışıklandırmanın yetersiz kaldığı alanlara yoğunlaşıp tüm yola hakim olmanızı sağlıyor. 

Ford Transit Nugget 2021 Fiyatı 

Ford Transit Nugget Avrupa ülkelerinde €60.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

İkinci El Ford İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here