Geçmişten günümüze, karavanlar gezginler için en iyi tatil yöntemlerinden bir tanesi oldu. Bazı insanlar içinse yaşam tarzı oldu ve hayatlarını bir evin oluşturduğu hareketsiz dört duvar içinde yaşamak istemeyenler tarafından kullanıldı. Hepimiz yollarda, bir arkadaşımızda veya internette klasik bir karavan düzeninin nasıl olduğunu görmüşüzdür. Ama sürekli denk gelmediğimiz bir şey var, o da kesinlikle lüks karavanlar. Karavan olduğunu bilmesek belki de evden ayırt edemeyeceğimiz bu karavanlardan bazıları gözlerimizi alıyor.

4American Coach Eagle

25 yılı aşkın süredir lüks karavanlar üreten American Coach, araçlarında en son teknolojiyi ve birinci sınıf bileşenleri kullanmaktan gurur duyduğunu belirtiyor. Üst düzey Eagle, 45 fit uzunluğunda. 605 beygir gücü ve şaşırtıcı bir 1.950 lb-ft tork üreten bir Cummins turbo dizel motorla çalışıyor. Eagle, bu kadar yüksek bir güç ve 20.000 kiloluk çekme kapasitesi sayesinde hemen hemen her aracı veya treyleri çekebilir. Bu dev karavan, daha da büyük bir iç mekan oluşturmak için üç ayrı sürgüye sahip.

Eagle’a girerken konuklar, her ikisi de yatağa dönüştürülebilen iki kanepeli geniş bir oturma alanı ile karşılanıyor. Koltuklardan birinin arkasında, saklama dolabında gizli bir 49 inç 4K LED TV yükseliyor. Ayrıca 23 fit küp buz yapıcılı ev tipi buzdolabı / dondurucu, 2 gözlü indüksiyonlu ocak dikkat çekiyor. Mikrodalga fırın, çift lavabo ve bulaşık makinesi içeren eksiksiz bir mutfak da bulunuyor. İstiflenebilir çamaşır makinesi / kurutucunun karşısında yarım bir banyo bile var.

3Coachmen Sportscoach RD

Coachmen, Sportscoach RD’yi piyasadaki en uygun fiyatlı arkadan dizel A Sınıfı karavanlar arasında ilan ediyor. Cummins 360 beygir gücündeki dizel güç aktarıcısı, 800 lb-ft tork üretiyor ve bu da bol miktarda hareket ve 10.000 pound’a kadar çekme yeteneği sağlıyor. 100 galonluk yakıt kapasitesi, Sportscoach’u doldurma işlemleri arasında önemli sayıda mil veya süre boyunca yolda tutuyor.

Burada bahsedilen diğer bazı yüksek kaliteli lüks karavanlar arasında daha düşük bir başlangıç ​​fiyatı ile Sportscoach RD güzel bir yaşam alanı sunuyor. Karo zeminlere sahip; parke dolaplar; fırçalanmış nikel donanımı; büyük bir LED TV; Bluetooth ile dokunmatik ekranlı bir ses sistemi; Kablosuz internet; mevcut bir istiflenebilir yıkayıcı / kurutucu; ve bir şömine. Mevcut tiyatro koltukları ve şezlong, genel deneyime katkıda bulunur.

2Atlas Airstream

Airstream, yüksek kaliteli, lüks karavanlar ve römorklar üretmesiyle tanınır. Bu Sınıf B + Karavan, büyük A Sınıfı karavanlara göre daha az yer kaplayan ve sürüşü ve manevra yapmayı kolaylaştıran bir Mercedes-Benz Sprinter şasisi üzerine inşa edilmiştir Atlas, 5.000 pound’a kadar çekebilir. Diğer Airstream modelleri gibi Atlas, iç mekanı mükemmel şekilde kullanır. Atlas, dört kişiliktir ancak sadece iki kişi uyur.

Konforlu koltukta iki elektrikli yatar koltuk bulunur ve kabininden uzaktan kumanda ile yükselen 40 inç LED akıllı TV’nin önüne konumlandırılmıştır. Sürücü ve yolcu koltukları, oturma odasında iki ek koltuk sağlamak için döner. Uyku vakti geldiğinde, kanepeyi açıp genellikle rahatsız olan bir yatağa yerleştirmek yerine, kanepe düz bir şekilde katlanır. Elektrikli bir kayar alan, rahat ve rahat bir uyku için yatağı kanepenin üzerine indirerek genişler.

lüks karavanlar

1Fleetwood Discovery LXE

Bu listedeki diğer bazı apartman dairelerinden daha az maliyetli olan Discovery LXE, Fleetwood serisinin en üstünde yer alır. Bu Sınıf A dizel karavan 40 veya 44 fit uzunluklarda mevcuttur ve güçlü Cummins dizel motoruyla 15.000 pound’a kadar çekme kapasitesine sahiptir. Üst düzey bir otomobil gibi, Discovery’de, dijital bir gösterge paneli, 10,2 inçlik bir ekran, bir yedek kamera, deri elektrikli koltuklar ve mevcut çarpışma azaltma özellikleri bulunur.

Üç kayar bölme ile Discovery LXE’nin iç mekanı inanılmaz derecede geniştir. LXE, serin sabahlar veya akşamlar için yerden ısıtmalı cilalı porselen karo zeminlere sahiptir. L şeklindeki büyük bir kanepe, döner ön koltuklar ve bağımsız bir yemek odası gibi rahat bir oturma alanı sağlar. Mutfakta paslanmaz çelik çiftlik evi lavabosu, kiler, indüksiyonlu 2 brülörlü ocak, buz ve su sebili olan bir buzdolabı bulunmaktadır.

3 YORUMLAR

  1. Muazzam görüntüler, Atlas’a bayıldım. Her gün gördüğümüz bir araçtan böyle bir şey yapılabilmesi bakış açımızı güncellememiz gerektiğini gösteriyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here