En Popüler 7 Kişilik SUV Araba Modelleri

0
30337
audi q7

En Popüler 7 Kişilik SUV Araba Modelleri

Otomobillerde alıştığımız koltuk sayısı beş idi. Ancak artık çoğu marka yedi kişilik SUV modelleri üreterek kalabalık ailelerin gönüllerini fethediyor.

SUV Nedir ?

Mantık olarak geniş hacmi ve yüksek off-road kapasitesini otomobil tarzı bir sürüş ile birleştiren modellere SUV denmektedir. SUV araçlar ideal aile otomobilleri olmalarının yanında engebeli arazilerden de geçme yetenekleri ile de öne çıkıyorlar.

Bu yazımızda sizler için en popüler olan 7 kişilik SUV araba modellerini listeledik. Gelin bu modellere birlikte göz atalım.

1Audi Q7

Audi Q7, görünüşü ile göz korkutsa da dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor. Yol zemini, yük ve hız gözetmeksizin bir dizi zorluğun üstesinden kolayca gelebiliyor. Devasa koltukları yedi kişi için harika bir rahatlık sağlayan Q7’de sizin ve yolcularınızın eşyaları için oldukça geniş bir alan var. Audi Q7’de bulunan opsiyonel devrilme önleyici denge sistemi aracın yanal eğimini azaltıyor. Aynı zamanda isteğe bağlı olarak dört tekerlekten yönlendirme sistemi ile manevra kabiliyetini ve sportif sürüşü kolaylaştırıyor.

Sıfır km Audi Q7 fiyatları

2Land Rover Discovery

Efsane markanın efsane modeli olan Discovery, istediğiniz her şeyi hemen hemen yapabilen bir araçtır. Yüzlerce mil yolu bile sessiz ve rahat gitmenizi sağlayan bu araç bunların yanında hafif bir sürüş sunuyor. Aynı zamanda off-road araçlarından biri olduğu için de zorlu yollarda en iyi arkadaşınız olarak kendini gösteriyor. Üstelik tüm bu yolları altı diğer yolcu ile yapma imkanı sağlıyor.

Eğer sizde kalabalık bir aileye veya kalabalık bir arkadaş grubuna sahipseniz yedi kişilik SUV Yeni Discovery size her gün kullanabileceğiniz mükemmel bir çözüm sunuyor. Bunu da stadyum tipi koltuk düzeni ve her sırada ısıtmalı koltukları ile yapıyor. Araçta ki herkese kusursuz konfor vaat ediyor. Yeni Land Rover Discovery, ailenizle birlikte atılacağınız maceralar için ideal.

Sıfır km Land Rover Discovery fiyatları

3Peugeot 5008

Geniş iç hacim ile iddialı tasarımı buluşturan Peugeot 5008 ile yepyeni bir maceraya adım atın. Sportif bir görünümüne tezat olarak 7 kişilik bir SUV araçtan beklenmeyecek bir akıcılığa sahip. Yeni Peugeot 5008, yenilenen modern hatları ile geleceğin tasarım ayak uydurmuş.  Zengin donanımlı sürüş kabini ve SUV sınıfının en iyi özellikleri ile beklentilerinizin ötesinde bir sürüş keyfi ve performans sunuyor.

4Volvo XC90

Volvo XC90’a sahipseniz çok sevdiğiniz arkadaşlarınızla ve ailenizle yolculuk yaparken bile küçük bir hareket alanı size kalır. XC90’da bulunan açılıp yatırılabilen panoramik tavan ile dışarıdaki manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Yedi kişi kapasitesi olan bu araç, en kısa şehir içi yolculuklarınızdan uzun tatil yolculuklarına kadar gerçek anlamda konforlu ve güvenli bir seyahat vaat ediyor.

5BMW X7

Lüks sınıfının bir üyesi olan yeni BMW X7, gösterişli görünümüne tezat oluşturan sade tasarımı ve atletik stilinin katkısı ile hafif ve çevik bir görünüm sergiliyor. Aynı zamanda iç tasarımın ferahlığı da bir ayrıcalık. İşlevsellik ve özgürlük söz konusuysa da üçüncü koltuk sırasına kadar üstün bir konfor sunuyor. BMW’nin mevcut olan en geniş modeli olan ve lüks sürüş deneyimi vaat eden X7’yi keşfedin.

6Citroen Grand C4 Space Tourer

Ailece bir hafta sonu veya arkadaşlarla bir yolculuk hemen hemen hepimizin hayali. Citroen Grand C4 Space Tourer 7 kişilik SUV kapasitesi ile bu hayalinizi gerçek yapıyor. Ferah ve isteğe göre modüler kabin, tüm aile için geniş eşya koyma yerleri, örnek gösterilecek yol performansı ile hayalini kurduğunuz yolculuk size artık çok daha yakın!

7Kia Sorento

Yedik kişilik SUV modellerinden biri olan Kia Sorento’nun tasarımda ki keskin çizgiler, köşeler ve dinamik gövde yapısı aracın daha sportif bir duruş sağlıyor. Yüksek teknolojisi, uzun dingil mesafesi, yolcular ve eşyaları için daha fazla alanı ile diğer SUV modeller arasında dikkatleri  üzerine çekiyor. Aracın iç tasarımında kullanılan parlak yüzeyler ve isteğe bağlı deri kabartmalı desenler de ona ayrı bir hava katıyor. Sorento’nun geniş iç hacmi sayesinde 4+2 ve 5+2 oturma düzeni sunuluyor. Bu da kalabalık aileler ideal bir düzen.

8Skoda Kodiaq

Skoda, ‘Tek kelime ile zekice’ reklam sloganı ile Kodiaq modelini özetliyor. Aracın işini tam olarak nasıl yürüttüğü basitçe ve zekice. Kodiaq’ta beş yetişkin için yeterli alan bulunuyor. Arkada ki iki koltuğu sadece çocuklar için. Skoda Kodiaq taviz vermeyen güvenliği ile her zaman arkanızı kolluyor.

Sıfır km Skoda Kodiaq fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here