En İyi 5 Cabrio Araç

1
2593

Üstü açık araçlara cabrio denilmektedir. tavanları mekanizma sistemiyle açılıp, kapanabilir. Tavan ve parça kaliteleri araçlara göre değişiklik göstermektedir. İnsanlar genellikle Cabrio araçlara hayranlık duymaktadırlar. Şıklığın ve zarifliğin ön planda olduğu Cabrio’lar ilgi ve alakayı rahatlıkla üstüne çekebilmektedir. En iyi 5 Cabrio araç sizler için sıraladık.

5Mazda MX-5 Roadster

Mazda ülkemizde popüler bir araç olmamaktadır. Seven kemik kitlesi olmasa sokaklarda bile göremeyeceğiz. Mazda MX-5 Roadster gerçek bir cabrio araçtır. İki kişilik olması, kısa, kompakt ve son derece çarpıcı dokunuşlarıyla büyüleyici durmaktadır. Dinamik sürüş, kolay ve hissedilebilir kontrole sahiptir. 6 ileri manuel vites olması gerçek bir sürüş performansına işarettir. Ülkemizde 1.5 Benzin, 132 beygirlik motor olarak satılmaktadır. Mazda MX-5 Roadster’ın fiyatı 253.735.00 TL’dir. (11.2020)

4Audi TT Roadster

5 Silindir, 245 beygir gücü ile listemizin 4.sırasında Audi TT Roadster yer almaktadır. 2.0 TFSİ motor’u 100 kilometre hıza 6.1 saniyede ulaşmaktadır. LED farlar, dinamik duruş, Audi’nin yol tutuşu, sportif ve kendinden emin duruşu insanların ilgisini çekmektedir. Her insan Audi sahibi olmak istemeyebilir ama Audi TT Roadster sahibi olmak isteyecektir. Ülkemizde 9 Farklı seçenekte satılmaktadır. 548 bin TL ile 810 bin TL arasında değişen fiyat seçeneklerine sahiptir.

3BMW 4 Serisi

Her modelinin birbirine benzemesi, premium araçlar ile ekonomik araçlarının arasında tasarım olarak farklılık görememekteyiz. Hızlı alım, satım gibi artılara sahip olmaktadır. konforlu sürüş, düşük yakıt tüketimi ve günlük kullanıma uygun olduğu için rahatlıkla alınabilir. Arabam.com sayfamızdan ikinci el ilanlara göz atabilirsiniz.

2Porsche 718 Boxster

Photo by Hoch Zwei / Juergen Tap

Otomatik vites, 2.0 motor, 300 beygir ve ortalama 100/7.9 litrelik yakıt tüketimine sahiptir. Klasik Porsche kalitesinin ve gelişmiş Teknoloji’nin birleştiği 718 Boxster oldukça havalı ve hızlı bir otomobildir. Tasarım ve yapısı bakımından kendisini rahatlıkla belli etmektedir. 97 Bin Euro’dan başlayan fiyatlara sahiptir.

1BMW Z4

Ülkemizde Cabrio severlerin yönelmesi gereken, ilk iki araçtan biriside BMW Z4’tür. 2 kişilik ce 1515 kilogram ağırlığına sahiptir. 4.4 saniyelik 0-100 değeri oldukça sportif bir araç olduğunu göstermektedir. 280 litrelik bagaj hacmi, uzun yolculuklarınıza iki bavulla çıkmanıza olanak sağlar. Hırçın ve kompakt duruşu yollarda kendini ispatlayabilmesine yardımcı olmaktadır. Günümüz anahtar teslim fiyatı 1.102.500 TL’dir. En İyi 5 Cabrio Araç listemizde BMW Z4 ve Mazda MX-5 Roadster alınmasını, önerdiğimiz araçlardır.

İkinci El Araç İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here