Yeni Ferrari Portofino Daha Güçlü V8 Motora Sahip

2017’de Ferrari California T’yi rafa kaldırıp yerine Portofino’yu getirmişti. Başlangıç seviyesi GT model olan bu araç ilk üretiminde de muhteşem yapısıyla gözleri üzerine almıştı. Baştan tasarlanan Portofino, daha iyi bir dış görünüşe ve güçlü bir turbo beslemeli V8 motorla  yenilik elde edilmesi hedeflendi.

İç Mekan ve Ambiyans

Ferrari’nin tasarımcıları hem kokpiti hem yolcuları düşünerek aracın konforlu bir hal alması için gerekli olan hassasiyeti göstererek en ince detaylarına kadar düşünmüşler.

portofino
Portofino iç mekanıyla rahat bir sürüş yaşatacak

Portofino Eski Görünüş Olarak Eski Modellerinden Farklı Olmayacak

portofino

İlk bakışta ön ızgaraların önceki modelleriyle hemen hemen aynı. Arkada ise araca birleşik bir spoyler ve yeni tamponlara yer verilmiş. Yeni Ferrari Portofino geliştirilirken yeniden tasarlanan sürüş dinamikleri baştan aşağı yeni teknolojik çözümlerden yararlanıyor. Kamufle araçlardan bakılarak, minimum düzeyde değişlikler olacaktır. Bunlar canavarın çizgisinden sapmayacağını gösteriyor.

Güçlü V8!

v8

Önceki modellerinde çift turbo beslemeli 3,9 L V8 motora sahipti bilindiği üzere. Sonrasında bu özellikler California T, GTC4Lusso, Roma, 488 GTB, F8 Tributo ve SF90 Stradale dahil çeşitli süper sport otombillerde yerini aldı. Potofino da eldeki verilere göre daha güçlü bir motorla eski modellerden  güçlü bir V8 motorla Ferrari’nin karakteristik motor sesi olan V8’in sesi bu modellerinde de karşılayacak diye düşünüyorum. V8 motorun sesinin keyfini daha fazla sürmek mümkün olabiliyor.Ek olarak , bu motorla daha güçlü bir versiyona da olanak sağlanacaktır.

İkinci El Ferrari Fiyatları

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here