Citroen C3 Almak İçin 5 Neden!

0
3348
citroen c3

İkonik tasarımı ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Citroen C3, son dönemin popüler otomobillerinden. Gerek boyutu gerekse konfor özellikleri de cabası. Gelin sizlere neden Citroen C3 sahibi olmanız gerektiğini anlatalım!

1Eşsiz Tasarımı

İçinde bulunduğu sınıfın otomobillerine göre benzersiz bir tasarıma sahip olan Citroen C3’ün ön bölümü, markanın ürün gamını bambaşka bir boyuta taşıyor. Ön bölüm, eskisinden daha iddialı ve daha dinamik bir görünüme sahip. Aynı zamanda son derece güçlü ve enerjik duran dış tasarımı da daha ilk bakışta heyecanlandırıyor.

2Yüksek Konfor

Citroen C3, her seyahatinizi eşsiz kılmak için tasarlandı. Bu tasarımını destekleyen etken ise Citroen Advanced Comfort koltukları. Bu koltukların etkisi ile kabin içerisindeki huzur artıyor. Üstelik güçlendirilmiş yan destekleri ve bel desteği de hem görsellik hem de oturma anında bedeni destekleme açısından oldukça konforlu.

3Son Teknoloji Sürücü Destek Sistemleri

Citroen C3 geliştirilirken müşterilerinin gereksinimlerini ve kullanıcılarının deneyimlerinden aldığı geri bildirimleri dikkate aldı. Böylece sahip olduğu konfor ve güvenlik ekipmanları ile hayatınızı kolaylaştırmaya geldi.

Kör Nokta Uyarı Sistemi

Özellikle çok şeritli yollarda eğer kör noktada bir araç varsa yan aynanın köşesinde turuncu bir LED ile sürücüyü uyarıyor.

Şerit Takip Sistemi

Aracınız ile seyrederken eğer direksiyon sağa veya sola doğru yavaşça yön değiştirmeye başladıysa sistem sesli bir şekilde veya direksiyon titreşimi ile sizi uyarıyor.

Ön ve Arka Park Sensörü

Aracınızı park ederken çarpmaya yaklaşık olarak bir metre kala sesli ya da görsel bir şekilde sistem sizi uyarıyor. Bu sayede park etmek oldukça kolay hale geliyor!

Sürücü Yorgunluk Sistemi

65 km/h hızdan itibaren devrede olan bu sistem, sürücünün sürüşe uygun olmadığı anlaşıldığında sürücüyü sesli bir şekilde uyarır.

Çarpışma Uyarı Sistemi

Araçlarda 30km/h hız geçildiğinde devreye giren bu sistem öndeki araçların takibi prensibi ile çalışan sistem araçlar arasındaki mesafeyi ölçer ve sürücüyü bilgilendirir.

Aktif Güvenlik Fren Sistemi

Çarpışma riskini en aza indiren ve sürüş güvenliğini arttıran sistem, 5 km/s ve üzerindeki hızlarda hareketli veya hareketsiz nesneleri algılıyor.

Aktif Güvenlik Fren Sistemi

Hız Levhası Tanıma Sistemi

Tüm hız aralıklarında çalışan sistem, sınır sonu işaretlerini de algılar.

Yokuş Kalkış Desteği

Bu sistem %3’ün üzerindeki eğimlerden çalışmaktadır. Aracı yokuşta 2 saniye tutar ve ayağınızı fren pedalından çekip gaz pedalına basmanız için size süre tanır.

Akıllı Far Asistanı

Gece görüşleri daha güvenli hale geliyor. Sistem, karşıdan gelen araçları tespit eder. Böylece uzun ve kısa farlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapar.

citroen c3

4Hem Manuel Hem Otomatik Vites Seçeneği

Citroen C3 hem yüksek performansı hem de yakıt verimliliğini bir arada sunuyor. Üstelik modelde, Euro 6 egzoz emisyon standartlarına sahip motorlar mevcut. Bunlar:

  • 1.2 PureTech S&S, Benzin, 112 HP (otomatik vites)
  • 1.2 PureTech, Benzin, 112 HP (otomatik vites)
  • (Feel) 1.2 PureTech, Benzin, 83 HP (manuel vites)

5Cazip Fiyatları

Piyasadaki otomobillerin fiyatları hakkında az çok bilgi sahibiyseniz Citroen C3’ün ne kadar uygun bir fiyatı olduğunu hemen görebilirsiniz. İşte fiyatlar:

1.2 PureTech S&S, Benzin, 112 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Feel Bold 4.8 Lt/100 Km Otomatik 488.000 TL
Shine 4.8 Lt/100 Km Otomatik 519.000 TL
1.2 PureTech, Benzin, 112 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Shine Business 4.8 Lt/100 Km Otomatik 502.000 TL
1.2 PureTech, Benzin, 83 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Feel 4.2 Lt/100 Km Düz 440.000 TL

 

Sıfır Km Citroen C3 Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here