Case IH: Yerli Traktör Dünya Pazarında

0
3344
Case IH Yerli Traktör Dünya Pazarında

Yerli Traktör Dünya Pazarında: Case IH

Türkiye’nin yerli traktörü TürkTraktör’ün premium markası Case IH, yeni traktör serisinde dünya pazarına açılmak istiyor. Türkiye pazarında payını arttıran firma, dünya çapında rekabet etmek istiyor.

Üretimine 2019 Yılında Başlandı

2019 yılında üretimine başlanan, TürkTraktör’ün “Türkiye’nin ilk yerli yarı otomatik şanzımanlı traktörü” olarak sunulan Case IH Farmall M serisi traktörler ihracata hazırlanıyor. TürkTraktör’ün son beş yılda pazara çıkardığı 7 yeni seri arasında olan Farmall M serisi, tarımla ön plana çıkan dünya pazarlarına ihraç edilmeye başlanıyor. Yılın ilk dokuz ayındaki başarılı performansıyla Türkiye pazarındaki payını %6,6’ya çıkaran Case IH; hem Türkiye pazarındaki payını arttırmayı hem de yurtdışı pazarında etkin bir yer elde etmeyi hedefliyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner: “Türkiye’nin ilk yerli yarı otomatik şanzımanlı traktörlerini Case IH Farmall M serisiyle dünya tarımının hizmetine sunarken, hem yerli üretimin hem de ihracatımızın gücünden aynı anda yararlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Dünya Pazarlarında Etkinliğimizi Yukarı Seviyelere Taşıyacağız”

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner yaptığı açıklamalarda; Case IH’nin Meksika ve Güney Afrika pazarlarında önemli oranlarda satış rakamlarına sahip olduğunu dile getirdi. Ayrıca Farmall M ile birlikte pazara sunulan yeni seçeneklerle marka değerini daha da arttıracaklarını vurguladı.Teknoloji ve dizaynın bir arada yer aldığı Farmall M serisi traktörler güçlü ve ekonomik yapısıyla ön plana çıkıyor. TürkTraktör olarak bunun farkında olan firma bu konuya yoğunlaşmış durumda.

case ih

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, yarı otomatik şanzıman sisteminin büyük bir ekonomik katkı sağladığını belirtiyor. Ayrıca Özüner, sundukları teknolojilerin kullanım kolaylığı sunduğunu belirterek: “Böylelikle çiftçiler hem zamandan hem de yakıttan ciddi tasarruf sağlarken; güçlü hidrolik donanımlar ile de en ağır tarımsal ekipmanları bile yüksek verimde kullanabiliyorlar. Bu teknolojiyi yerli üretim olarak dünya tarımının en büyük ve önemli bölgelerinin başında gelen; Asya, Afrika, Orta Doğu ve Meksika gibi pazarlara sunmak ise bizler için daha anlamlı. Ar-Ge ve üretim gücümüzden daha da fazla yararlanarak önümüzdeki yıllarda da sadece yurt içinde değil, dünya pazarlarında da etkinliğimizi daha yukarı seviyelere taşıyacağız” dedi.

İkinci El Traktör Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here