Çapraz pazarlama birçok firmanın farklı şekillerde kampanyalarla başvurduğu bir pazarlama yöntemidir. McLaren markası da üst segment alıcısı haricinde marka bilinirliğini artırmak adına bir giyim markasıyla ortak giyim serisi hazırladı. Kendinizi Castore tarafından üretilen yeni premium McLaren Automotive spor giyim serisine dahil etmeye başlamanız koşuluyla, gerçekte olduğu gibi görünmek için egzotik bir McLaren spor arabaya sahip olmak zorunda değilsiniz.

Çapraz Pazarlama McLaren’i Halka Yaklaştıracak

çapraz-pazarlama-mcLaren
çapraz-pazarlama-mcLaren

Çapraz pazarlama için yapılan ortaklar duyuruda, “McLaren’in modern tasarım dilinden ve performansı artırmak için hafif malzemelerin kullanımından doğrudan ilham alan Castore koleksiyonu sınırlı sayıda üretildi. Olağanüstü bir stil ve konfor sunuyor” dendi.

“McLaren ve Castore’un pamuklu tişörtler, performans üstleri ve dış giyim gibi temel eğitim ve yaşam tarzı parçaları var. ilk kez yaptığı işbirliğinde yüksek performans tasarım hassasiyetiyle buluşuyor. Birleştirilmiş dikişler, sonik kaynaklı bir yapı ve ısı transferli iç bileşenler, giysileri optimum konfor ve performans için son derece modern ve neredeyse ağırlıksız tutar.”

Koleksiyon Özellikleri

mclaren
mclaren-çapraz-

Koleksiyon aynı zamanda pürüzsüz eğimli eğrileri ve altıgen ızgara oluşumlarını kucaklarken, abartısız ama farklı bir estetiğe sahip modern ve gösterişli bir siluet yaratıyor. Her parça hareket kolaylığı ve rahatlık için ergonomik olarak kesilmiştir ve üstün fitilleme barındırıyor. Koku direnci, dört yönlü esneme ve hava akışını, soğutmayı ve havalandırmayı artıran benzersiz bir ağ yapısı sunar. ”

Özellikler arasında Coldblack teknolojisini kullanan ve “sizi güneş ışınlarından korurken … diğer taraftan ısı oluşumunu azalta termo düzenleme bulunmaktadır.”

McLaren CEO’su Mike Flewitt, “Kendi alanlarımızda, McLaren Automotive ve Castore, tasarım ve teknolojinin sınırlarını zorlayarak yerleşik oyuncularla mücadele eden öncülerdir. Bu nedenle bu özel koleksiyon üzerinde bir araya gelmek ve işbirliği yapmak mantıklıdır” dedi.

Çapraz Pazarlama İle Marka Değeri Korunuyor

mc-laren-çapraz
mc-laren-çapraz

Markamızı, süper otomobillerimizi satın alan ve kullananların ötesinde daha geniş bir kitleye yaymanın uzun vadeli değerini görüyoruz. Aynı zamanda yaptığımız her şeyde istek uyandıran marka değerlerimizi korumaya her zaman dikkat ediyoruz. Bunu yaparken, ürün kategorisine ve kullanıcıya benzersiz bir şey getirmek için iş birliği yaparken yüksek marka standartlarımızı ve lüks konumumuzu geliştiriyoruz.

Castore ve McLaren koleksiyonu Castore mağazalarında mevcuttur. Fiyatlandırma ve sipariş bilgileri dahil ayrıntılar için Castore web sitesine bakılabilir.

2.El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here