Son kırk yıldır neredeyse hiç kullanılmayan güzel bir 1979 R107 Mercedes-Benz 450SL modeline rastlanıldı. Bu muhteşem eskinin alfası 450SL yeni bir ev ve potansiyel olarak nihayet ona biraz km katacak bir müşteri arıyor. Kısa bir süre satışta kalan 1979 R107 Mercedes-Benz 450SL şuan da satıldı.

1979 R107 Mercedes-Benz 450SL Tarih Şeridi

Şu anda Hollanda, Brummen’deki Gallery Aaldering‘den 49.950 € (60.460 ABD $) fiyatla satışa sunulan bu 450SL, ilk olarak ABD’de satıldı. 2006 yılına kadar tek bir aileye aitti ve o zamana kadar Amerika Birleşik Devletlerinde yaşadı. Listeye göre, Avrupa’daki tek sahibi 2.000 mil daha fazla yol kat ederken, ABD’li aile arabada 9.000 mil hız yaptı.

1979 R107 Mercedes-Benz 450SL Tarih Şeridi

Mercedes-Benz 450SL Genel Bakış: İç ve dış tasarım

Bu klasik Mercedes’in ne kadar az kullanıldığı ve sürüldüğü göz önüne alalım. Buna göre kaportanın mükemmel durumda olması ve tüm panellerin doğru şekilde hizalandığının söylenmesi şaşırtıcı değil. Araba üretim boyasından sonra orijinal gümüş rengine yeniden boyandı ve sadece birkaç küçük kusur gösterdiği söyleniyor. Gümüş boyayı tamamlayan, bordo kırmızısı çizgiler ve döşemeler araç içinde uzanıyor. Genel olarak araç korunmuş durumda ve herhangi bir deformasyon yok.

Mercedes-Benz 450SL Genel Bakış: İç ve dış tasarım

Aracın dış parçaları gibi, iç mekan da iyi korunmuştur. Aracın iç tasarımı analog araç severleri bir hayli mutlu edebilir. Günümüzdeki gibi bir dijital ögeler yok, yani büyük ekranlar, bağlantılar ve otomatikleştirilmiş aygıtlar bulunmuyor. Aracın iç tasarımının geneline kırmızı deri kaplama hakim, araçta iklim kontrolü mevcut.

Ayrıca 1979 R107 Mercedes-Benz 450SL’de bir orta kol dayama yeri ve ısıya dayanıklı cam da mevcut. Ayrıca hız sabitleyici, tavan aydınlatması, sis farları ve bir Becker Mexico radyosu dahil olmak üzere bir dizi arzu edilen aksesuarla uyumludur. Araç kokpitindeki hız göstergesi ekranı ve yan ekranları yenilenmiş durumda.

Mercedes-Benz 450SL Genel Bakış: performans

Aracın şu anki sahibi otomobilin mükemmel bir şekilde çalışmasını sağlamak için son yıllarda bazı parçalarının önlem olarak değiştirildiğini bildirdi. Aracın satıcısı, Mercedes’inin dünyanın en düşük kilometre mesafesine sahip R107 nesli Mercedes-Benz olabileceğini ekliyor.

İkinci El Mercedes-Benz İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here