AUDİ SQ7 TDI ‘CANAVAR’ BİZLERE NELER SUNUYOR?

2
15472
AUDİ SQ7 ÖN TASARIMI

Son dönemlerde büyük otomobil firmaları tarafından üretimi durdurulan veya sınırlandırılan dizel motor ve dizel motor varyasyonları, Audi firması tarafından SQ7 TDI ile  uzun bir aradan sonra büyük ve ünlü bir otomobilde yeniden büyük bir yatırıma uğradı. Teknik veriler ile çok güçlü olduğunu ispat eden TDI makine adından söz ettirmeye devam edecek gibi gözüküyor. 4.0 litrelik TDI V8 çift turbo beslemeli makine 435 ps, 429 beygir  ve 900 NM tork üreterek asfaltı korkutan değerler sunuyor.

AUDİ SQ7 TDI’IN PERFORMANSI NASIL?

SQ8 modelinde olduğu gibi 48 voltluk elektrikli kompresörlü hafif hibrit sistemine sahip olan bu aracın performansına baktığımızda ise 0-100 km/s hızlanması 4.8 saniye sürüyor, lakin bu güçlü makinenin son hızı tüm yeni otomobillerde olduğu gibi sınırlandırılıyor. Elektronik olarak sınırlandırılmış maksimum hız değeri 250 km/s olarak gerçekleşiyor. Yakıt tüketimi konusunda da iddialı olan bu yeni nesil TDI motor seçeneği oldukça ekonomik değerler verebiliyor.

AUDİ SQ7
AUDİ SQ7 ARKA TASARIMI

AUDİ SQ7 TEKNİK ÖZELLİKLER NELERDİR?

2020 model Audi SQ7 TDI 900 NM tork değerine sahip, böyle bir güce sahip olan otomobili dizginlemek ve hizada tutabilmek için Audi mühendisleri harikalar yaratmış gibi gözüküyor. Ön fren diskleri araçta standart olarak 400 mm arkada ise 370 mm’lik boyutu ile güçlü canavarı durdurmaya yetiyor. Opsiyon dahilinde tercih edilebilen karbon fiber seramik fren sistemi ise ön tarafta 420 mm, arka tarafta 370 mm’lik bir boyut sunuyor.

Q ailesinin yeni yüzü: Audi Q8

AUDİ SQ7 DONANIM ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Standart olarak;

  • Alcantara Tam Deri Koltuklar ( Isıtma ve Soğutma Sistemleri)
  • Masaj Fonksiyonlu Sürücü ve Ön Yolcu Koltuğu
  • Alcantara Deri İç Kapı ve Konsol Döşemeleri
  • Spor Deri Direksiyon
  • MMI Geliştirilmiş Navigasyon Sistemi
  • Geliştirilmiş Full Dijital Gösterge Paneli
  • Bang & Olufsen 3D Ses Ünitesi
  • HD Matrıx LED Far Sistemleri
  • Full Dijital Konsol Ekran Klima Kumandaları

ve bir çok özellik…

AUDİ SQ7
AUDİ SQ7 İÇ TASARIMI

AUDİ SQ7’NİN TASARIMI NASIL?

Teknik verilerde harika işler çıkaran SQ7, aynı zamanda bir görsel şölen mabedi gibi tapılası görüntüsü ile tasarımcılarına alkışı hak ettiriyor. Ön panjurda yer alan havalandırma mefrezi krom detaylar ile süslenmiş ve LED Maxrıx farlara tutunmuş bir vaziyette modeli çok sinirli, asabi göstermekte. Yan tasarımında 20” büyüklüğündeki alaşımlı şık jantlar otomobilin devasa gövdesi ile uyum içinde gözüküyor. Arkada yer alan gerçek egzoz çıkışları otomobilin havasına dinamiklik katmakla birlikte üstünde yer alan LED Stop grubları ile birleşince SQ7 adeta yeniden tanımlanıyor.

Fiyat Listesi

Anahtar Teslim Fiyatı:

1.797.672 ₺Ortalama yakıt tüketimi: 6.0 lt/100 km

Ortalama CO2 emisyonları: 176 g/km

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here